Skip to main content
Map

Wat wordt uw verhaal in 2019?

  • 18/01/2019

Vooreerst van harte onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar voor u en uw medewerkers!

Dat 2019 een jaar mag worden vol inspirerende en boeiende ontmoetingen. Dat uw ondernemerschap meer dan ooit gevoed mag worden door een niet-aflatende drive en passie. Dat u ook in 2019 die leergierige en authentieke ondernemer of ondernemende medewerker mag zijn die het grenzeloze potentieel van West-Vlaanderen en de wereld weet te verzilveren.

U heeft het ongetwijfeld al gemerkt. Het meest gelezen magazine van West-Vlaanderen, uw Ondernemers, heeft een nieuwe look-andfeel gekregen. U krijgt voortaan nog meer sterke verhalen te lezen, u zal nog meer inspiratie kunnen tanken rond ondernemerschap en wij zullen u via deze weg nog meer en beter kunnen informeren en inspireren. Want dat is waar wij voor staan. Elk ondernemersverhaal is uniek. Ondernemen is geen eenheidsworst. Elke ondernemer heeft haar of zijn eigen visie, vaart haar of zijn eigen koers. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen begeleidt u graag op dat pad. Vertrouw daarom ook in 2019 op Voka West-Vlaanderen. Deel uw verhaal met ons én met andere ondernemers. Uw verhaal en groeipad zijn onze drivers, elke dag opnieuw.

“Samen met alle stakeholders, met alle West-Vlaamse steden en gemeenten, als één blok, met één stem, richting de beleidsmakers in Brussel.”

Bert Mons, Algemeen directeur

Bij het begin van een nieuw jaar blikken we terug op de acties en realisaties van het voorbije jaar, maar het is vooral een moment om vooruit te kijken naar de uitdagingen die voor ons liggen. En reken maar dat we ons alvast schrap zetten voor wat gaat komen. 2019 is het jaar waarin we weer nieuwe regeringen zoeken. Migratie die verkiezingen zal verhitten. Handelsoorlogen de beursvloer zullen doen trillen. De Brexit start nu echt. Security botst met privacy en artificial intelligence en machine learning worden de nieuwe elektriciteit en dus het nieuwe normaal.

Vorig jaar nog legden we onze lokale politici het vuur aan de schenen op de nieuwjaarsrecepties. Sindsdien zijn we met ons Voka Groeiplan West-Vlaanderen de boer op gegaan en zitten die lokale besturen stevig in het zadel. The proof of the pudding is in the eating. Na de campagne is het nu tijd voor een ambitieus beleid. Over het activeren van elk talent met goesting en ambitie, over ruimte om te ondernemen, over duurzame mobiliteit en faire fiscaliteit, over ondernemende besturen met één aanspreekpunt voor ondernemers, vlotte communicatie naar en betrokkenheid van onze, jullie, ondernemers. Samen met alle stakeholders, met alle West-Vlaamse steden en gemeenten, als één blok, met één stem, richting de beleidsmakers in Brussel. Wat in de komende legislatuur op het spel staat voor West-Vlaanderen is gigantisch. We mogen de boot niet missen. 2019. Wat een jaar. En het begint nog maar!

Contactpersoon

Bert Mons

Gedelegeerd bestuurder

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag