Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Warmtepompen en onzichtbare ingewerkte roosters blijven scoren

Warmtepompen en onzichtbare ingewerkte roosters blijven scoren

  • 02/01/2023

Wesley Polling, zaakvoerder kolu NV: “We hebben recent enkele grotere retailprojecten gefinaliseerd en concluderen hierbij dat grote merken blijven inzetten op flagship stores in grootsteden. Ook voor hen wordt energieverbruik steeds belangrijker, dus de nieuwste warmtepompen scoren hier dan ook stukken beter."

Kolu

 

Wesley Polling, zaakvoerder kolu NV: “We hebben recent enkele grotere retailprojecten gefinaliseerd en concluderen hierbij dat grote merken blijven inzetten op flagship stores in grootsteden. Ook voor hen wordt energieverbruik steeds belangrijker, dus de nieuwste warmtepompen scoren hier dan ook stukken beter. Er wordt meer geïnvesteerd in warmtepompen met hoog rendement, warmtepomp-luchtgordijnen (in plaats van elektrisch) en ventilatie met warmteterugwinning in plaats van afzuiging.”

“Ook opvallend is dat er steeds meer wordt gekozen voor onzichtbaar ingewerkte roosters, zodat ook aan het esthetische aspect wordt voldaan. Een goede coördinatie binnen het bouwteam bestaande uit architect, inrichters en technici-aannemers is hiervoor onmisbaar. Zodra die puzzel in elkaar valt, komen we tot een ongelofelijk mooi resultaat, zowel esthetisch als koeltechnisch.”

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie