Skip to main content

Waarom Voka? Daarom Voka

  • 21/03/2018

2018 staat in het teken staan van 'Iedereen Ondernemer',  maar ook in 2017 was Voka er voor de ondernemingen. Met dit online jaaroverzicht willen we graag met u terugkijken op de belangrijkste gebeurtenissen en realisaties van Voka. Bekijk hier de hoogtepunten van 2017.

Wie of wat is Voka?

Wij stellen ons graag even voor aan u. Voka is het grootste ondernemersnetwerk in Vlaanderen en vertegenwoordigt uw belangen tot op het hoogste niveau. Op www.daaromvoka.be presenteren wij u Voka in enkele cijfers. Klik hier voor meer info.

Voka komt op voor uw belangen

Voka houdt elke dag de vinger aan de pols. Door te wegen op de politiek halen we onze slag thuis en plaatsen we de onderwerpen die belangrijk zijn voor ondernemingen hoog op de politieke agenda. Bekijk hier wat we voor ondernemers verwezenlijkten in 2017.

Voka brengt samen

Voka is een dynamisch netwerk van ondernemingen. Onze organisatie is gemaakt voor en door ondernemers. Op geregelde tijdstippen brengt Voka zijn leden samen op topevenementen en activiteiten. Bekijk hier de evenementenkalender.

Voka bouwt bruggen

Als ondernemersorganisatie bouwt Voka actief bruggen tussen ondernemers in verschillende sectoren. Daarnaast zoekt Voka ook naar samenwerkingsmodellen tussen diverse spelers in onze maatschappij. Bekijk hier het aanbod van projecten die Voka allemaal aanbiedt.


Waarom Voka? www.daaromvoka.be

IMU Multiburo
Imu Salesforce