Skip to main content
  • Nieuws
  • Waarom je écht aanwezig wil zijn op Work Smarter 2019
  • Gesponsorde inhoud
  • 29/03/2019

Waarom je écht aanwezig wil zijn op Work Smarter 2019

Kmo’s, start-ups en scale-ups werken vol overtuiging aan het imago van hun bedrijf – met Teamleader als grootste supporter. Work Smarter bouwt verder op dat verhaal: onder het motto ‘Work Like a Pro’ komen op 16 mei 2019 ondernemers uit verschillende sectoren samen om hun tips & tricks met elkaar te delen. 

Intussen is Work Smarter al aan de vierde editie toe, vorig jaar nog goed voor meer dan 600 aanwezigen. Deze editie belooft nóg straffer te worden. Voor één dag verandert het FLEX Meeting Center in Flanders Expo in een mekka voor ondernemers met goesting om kennis uit te wisselen, inspiratie op te doen én hun netwerk uit te bouwen. Kortom, om echte pro’s te worden in wat ze doen. 

Deze drie redenen trekken je zonder twijfel over de streep om ook deel uit te maken van dit jaarlijks ondernemersevent:

1. Verzamel unieke tips van pro-sprekers

Op Work Smarter wisselen keynotes en break-outsessies elkaar af. Je stelt je eigen programma samen, waardoor je met de relevantste inzichten voor je bedrijf naar huis terugkeert. 

Naar goede gewoonte zijn er 3 podia, en in totaal maar liefst 17 sprekers. Jij kiest of je pro-tips om slimmer te ondernemen wilt gaan opdoen aan de Get Stuff Done-Stage, Teamleader beter wil leren kennen aan de Teamleader-stage of geïnspireerd wil worden door groeiverhalen aan de Growth Stage. 

Een greep uit de ondernemers die hun tips zullen delen op Work Smarter:

Sprekers
  • Eline De Munck brengt haar verhaal over Odette Lunettes, dat in een mum van tijd populair werd in het binnen- en buitenland. Met haar gloednieuwe merk slaagde ze erin om de eeuwenoude brillenmarkt een grondige make-over te geven.
  • Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs, is het ondernemerschap met de paplepel ingegeven. En toch vond hij het imago van de keten volledig opnieuw uit. Als een van de eerste ondernemers die van klantgerichtheid een ‘unique selling proposition’ maakte, loodst hij je van A tot Z door zijn aanpak.
  • Thierry Geerts houdt een pleidooi voor meer digitale goesting bij bedrijven en overheden. Want als iémand weet welke impact dat heeft op de professionaliteit van een bedrijf, is het wel de CEO van Google België.

In de aanloop naar 16 mei 2019 wordt de affiche steeds verder uitgebreid, hou het volledige programma dus goed in de gaten. 

2. Treed bij tot een pro-community van ondernemers

Teamleader is er 100% van overtuigd dat het Work Smarter-publiek niet moet onderdoen voor de sprekers. Want ook jij bent een pro in je vakgebied. Je deed ongetwijfeld unieke werkervaringen op, en maakte je skills eigen om ‘u’ tegen te zeggen. Waarom zou je die kennis voor jezelf houden? 

Tussen de sessies zijn er netwerkmomenten waarop je in dialoog kan gaan met medeondernemers, journalisten en andere geïnteresseerden: de uitgelezen kans om nieuwe gezichten te leren kennen én zelf een antwoord te krijgen op prangende vragen over ondernemerschap. 

Bovendien zijn er op Work Smarter Experten aanwezig van onder andere SD Worx, Combell en Teamleader die je kunnen helpen bij uitdagingen zoals aanwervingen, webhosting of de lay-out van je offerte. 

Work smarter
Work smarter
work smarter

3. Leer werken met pro-tools op maat van je bedrijf

Teamleader is niet de enige speler op de markt die slimme oplossingen ontwikkelt voor je bedrijf: ook de partners, wiens tools je makkelijk koppelt met Teamleader, hebben zich tot ware pro’s ontpopt. 

Ga langs bij de verschillende beursstanden op Work Smarter 2019 en ontdek software op maat van jouw kmo.  

Voel je de FOMO al opborrelen? Wees zeker van je ticket en schrijf je nu in.

CTA

Gerelateerd nieuws

BE blog

Dit was Work Smarter 2018: 4 hoogtepunten

Het thema van de Work Smarter-editie van vorig jaar draaide rond ‘Get stuff done’. Met liefst 17 (inter)nationale sprekers viel er rond dat thema veel inspiratie te rapen.

Dit verslagje lijst de voornaamste hoogtepunten en inzichten op.

Jurgen Ingels

Ondernemerslessen uit de ervaringen van Jürgen Ingels

Jürgen Ingels is ondernemer pur sang: techpionier, durfkapitalist én organisator van SuperNova. Op 16 mei deelt hij met plezier zijn belangrijkste 'lessons learned' met de ondernemerswereld op het jaarlijkse Work Smarter-event van Teamleader.

In de aanloop naar 16 namen wij al even de tijd voor een korte babbel. De belangrijkste inzichten uit dat gesprek lees je hier.