Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Vosschemie krijgt award Voka Lokaal Neteland

Vosschemie krijgt award Voka Lokaal Neteland

  • 16/06/2020

Familiebedrijf Vosschemie Benelux uit Lier – producent van koudhardende kunststoffen – heeft de award van Voka Lokaal Neteland gewonnen. Ze maken nu kans op dé Prijs Ondernemen 2020, op 17 september. “Heel fijn dat deze prijs door ondernemers uit de regio is toegekend. Dat wil zeggen dat we hier geapprecieerd worden”, zeggen Marc De Moor (zaakvoerder) en Claudia De Moor (financieel directeur en HR-manager) van Vosschemie.

Vosschemie2

Vosschemie Benelux is er al meer dan 50 jaar. In 1968 begon hun ondernemersverhaal met een partnership tussen vader Remi De Moor en Klaus Willem Voss van Vosschemie Gmbh. In 2009 heeft de tweede – en huidige - generatie het roer overgenomen. Het familiebedrijf in Lier verkoopt systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen aan de industrie en de doe-het-zelfmarkt. Het gaat om onder andere epoxy en bio hars, plamuur en siliconen.

Peter Celis, lid van het bestuur van Voka Lokaal Neteland, kwam de award overhandigen. “Heel fijn dat deze prijs door ondernemers uit de regio is toegekend. Dat wil zeggen dat we hier geapprecieerd worden. Ik wil heel het bestuur bedanken om ons te nomineren voor de Prijs Ondernemen”, zegt zaakvoerder Marc De Moor. “Dit is schitterend. Ik ben ook heel blij voor ons personeel”, zegt Claudia De Moor, financieel directeur en HR-manager. “Deze award is ook hun verdienste.”  

Wil je zien hoe Voka kon binnendringen bij Vosschemie en Marc De Moor kon verrassen? Kijk dan op: https://www.facebook.com/pg/VokamechelenKempen/posts/

Sinds 2 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni. Vanaf 1 juli 2020 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 17 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2020 wordt.

Vijf van de negen winnaars zijn nu al bekend:

2 juni: PFL
4 juni: BelOrta
9 juni: Emergo Group
11 juni: Narviflex
16 juni: Vosschemie Benelux

Bekijk hieronder het fimpje:

video

Partners Prijs Ondernemen
Partners Prijs Ondernemen

 

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager Belangenbehartiging & Woordvoerder