Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka Zomerstages 2017 was een groot succes!

Voka Zomerstages 2017 was een groot succes!

  • 19/10/2017

Het politieke werkjaar is ondertussen volop op gang getrokken. Veel parlementsleden zijn van start gegaan met een bijzondere ervaring op zak: meer dan honderd van hen konden tijdens de zomermaanden proeven van het bedrijfsleven dankzij een Vokastage. Gedurende één of twee dagen woonden ze het reilen en zeilen van bedrijven bij. Op 18 oktober konden de meesten van hen nog eens napraten met bedrijfsleiders op een druk bijgewoond Walking Dinner bij Voka.

Dit jaar organiseerde Voka voor het 25ste jaar op rij het project 'Vokastages'. Met meer dan honderd stages is 2017 de meest succesvolle zomer voor de Vokastages tot nu toe. In totaal waren er 114 stages, met 107 unieke stages. Dankzij de vokastages kregen politici de kans om kennis te maken met wat achter de bedrijfsdeuren afspeelt. Ze konden met eigen ogen zien waar de bedrijven voor staan. 

Dit jaar konden de stages meer dan ooit gevolgd worden op sociale media. Zo werden er meer dan 500 tweets verstuurd met de hashtag #vokastages. In totaal zorgden alle posts op sociale media voor meer dan 90.000 weergaven, een geweldig resultaat voor zo'n uniek project. 

Politici en bedrijfsleiders kwamen op 18 oktober samen om de Vokastages van 2017 samen af te sluiten op een Walking Dinner bij Voka. Ze kregen de kans om na te praten over hun ervaringen. Bekijk de foto's van het event hier.

Graag meer weten over welke Vokastages in 2017 werden gelopen, bezoek dan zeker www.vokastages.be

Walking dinner

 

Contactpersoon

IMU - vzw - OBD
IMU - vzw - Altez
IMU - vzw Remant