Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka West-Vlaanderen laat u proeven van het ondernemerschap

Voka West-Vlaanderen laat u proeven van het ondernemerschap

  • 05/10/2018

Naar aanleiding van de Voka Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober, opent ook Voka West-Vlaanderen, samen met 44 andere bedrijven uit de provincie, van 10.00 tot 17.00 uur de deuren. Bezoekers nemen niet alleen een kijkje achter de schermen van het Voka-gebouw, maar maken ook kennis met verschillende ondernemingen uit het Voka-netwerk. Voka West-Vlaanderen stelt op die dag namelijk 7 bedrijven uit de voedingssector voor. 2 starters, 2 groeiers, 1 snelle groeier en 2 familiebedrijven. Ontdek wat deze bedrijven te bieden hebben tijdens een heuse foodmarket.

Proeven van het ondernemerschap

Om de dorst te lessen kan u genieten van de Thee & Kruiden van Camellia S, van een lekkere aperitief van Julia Belgium of van het verfrissende water van Aqualex. Voor wie met honger naar Voka West-Vlaanderen afzakt, is er ook voor ieder wat wils. Zo heeft u keuze uit havermoutpancakes, de aperitiefhapjes van Sadie-Toast of de heerlijke pasta van Soubry. Voor wie het allemaal iets exotischer mag, is er tot slot nog Deli Ostrich.

Ook de allerkleinsten worden niet vergeten. Zij kunnen zich uitleven tijdens een interactieve lego workshop, begeleid door lego kunstenaar Dirk Denoyelle zelf. Daarnaast zorgt ook het duurzaam houten speelgoed van Toyalot voor animatie.

Samen groeien met Voka

“Ondernemerschap stimuleren en tegen 2025 van West-Vlaanderen de regio met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa maken, dat is de ambitie van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. De selectie van de ondernemingen die we voorstellen tijdens de Voka Open Bedrijvendag weerspiegelt dan ook het dienstenaanbod aan onze leden” aldus Bert Mons, algemeen directeur van Voka West-Vlaanderen. “In welke groeifase een bedrijf zich ook bevindt, relevante kennis en advies op maat zijn onontbeerlijk op het groeipad van elke onderneming.”

Meer info op https://www.voka.be/west-vlaanderen/openbedrijvendag2018

Voka Open Bedrijvendag

Contactpersoon

Bert Mons

Gedelegeerd bestuurder

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag