Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Voka wenst iedereen een ondernemende zomer!

Voka wenst iedereen een ondernemende zomer!

  • 07/07/2022

Veel onzekerheden komen op ons af, maar Voka blijft keihard voor zijn leden aan de slag. Daar mogen jullie zeker van zijn.

Het is begin juli, maar nu al staat vast dat het geen zomer wordt zoals de vorige. En gelukkig maar. Een ‘staycation’ of even vakantie nemen thuis is fijn. Maar nu het weer ten volle kan, zoeken velen de rest van de wereld weer op. 

De koffers staan klaar om na een jaar keihard werken stoom af te laten en er nadien met opgeladen batterijen weer tegenaan te gaan. Dat is nodig. Want de coronajaren hebben veel energie gekost. En nu overschaduwt het conflict in Oekraïne onze economie met donkere wolken. 

We zullen alle energie en reserves die we deze vakantie bijtanken dan ook hard kunnen gebruiken. Letterlijk. Maar evengoed persoonlijk als ondernemers. Want een inflatie aan onzekerheden komt op ons af. Wat gaat Poetin nog doen? Wat met de gasbevoorrading? Blijven onze kosten verder stijgen, en aan welk tempo? 

Waar elke ondernemer wel rotsvast zeker van kan zijn is dit: Voka blijft keihard voor zijn leden-ondernemingen aan de slag. Ook deze zomer. Zeker deze zomer. Zo doen we maar liefst 141 politici een dagje meedraaien in één van onze bedrijven via de Voka Zomerstages. Dat is een recordaantal.

We zitten bij Voka dus niet stil, ook de komende weken niet. Met volle energie zullen we ertegenaan blijven gaan om onze Vlaamse ondernemingen te verdedigen, te verbinden en te versterken. Daar kan je zeker van zijn. 

Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka

imu - vzw - ovam
imu - vzw - Rode Kruis
imu - vzw - technopolis