Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka vzw verwelkomt Martine Taeymans als directeur Communicatie & Marketing

Voka vzw verwelkomt Martine Taeymans als directeur Communicatie & Marketing

  • 25/03/2019

Voka vzw verwelkomt Martine Taeymans als de nieuwe directeur Communicatie & Marketing. In die functie zal ze het Vlaams netwerk van ondernemingen nog meer op de kaart zetten.

Martine TaeymansTaal en communicatie zijn – zoals dat heet – echt wel haar ding. Martine Taeymans is dan ook doctor in de Germaanse taal- en letterkunde (Universiteit Antwerpen). Haar eerste stappen in de PR en marketing zette ze al op haar achttiende, toen ze die rol kreeg als lid van ‘Up with people’. Ze werkte ook als assistent Zakelijke Communicatie aan de Universiteit Hasselt.

Maar ook de wereld van werkgeversorganisaties is haar niet onbekend. Na haar tijd als assistent ging ze aan de slag bij Agoria als beleidsadviseur Onderwijs, Vorming en Arbeidsmarkt. Ze was er onder andere verantwoordelijk voor campagnes voor jongeren. 

Vervolgens zette Martine Taeymans de stap naar het hoger onderwijs. Zo was ze departementshoofd IWT aan de Karel de Grote-Hogeschool. Hierna maakte ze het mooie weer bij Thomas More als directeur Communicatie & Marketing en unit manager Technologie.

Sinds 18 maart 2019 is Martine Taeymans aan boord bij Voka vzw. We zijn erg blij haar te verwelkomen als nieuwe directeur Communicatie & Marketing en wensen haar alle succes

Contactpersoon

Katrien Stragier

Adviseur Strategische Communicatie

IMU - vzw Remant
IMU - vzw - Altez