Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka vzw promoot gezonde levensstijl op het werk

Voka vzw promoot gezonde levensstijl op het werk

  • 27/11/2017

Voka vzw zet al een aantal jaren in op het promoten van een gezonde levensstijl. 'Ik geloof heel hard in een gezonde geest in een gezond lichaam. Je brengt veel tijd door op het werk, dus je kan niet zeggen dat gezondheid iets is voor in het privé-leven",verduidelijkt Sigrid De Bie, Directeur HR van Voka.  

Er zijn heel wat initiatieven waarmee Voka vzw belang hecht aan de gezondheid van zijn medewerkers. "Op die manier geeft Voka als werkgever het signaal dat de gezondheid van zijn medewerkers belangrijk is voor het bedrijf", aldus Sigrid. Zo zijn er op de bovenste verdieping van het Voka-gebouw drie fitnesstoestellen, waar elke medewerker onbeperkt toegang tot heeft. Ook zorgt Voka er voor dat de Voka-medewerkers op een toegankelijke manier gezonder eten en drinken. Zo heeft elke Voka-medewerker recht op 3 gezonde sapjes van Gingerwald, elke donderdag wordt er gratis soep voorzien en ook is er elke week een goedgevulde fruitmand. 

En al die lekkernijen zijn te vinden in de refter. Een reden te meer dus om niet meer te eten aan de bureau's, maar volwaardig pauze te nemen in de refter. Een positieve evolutie, want 8u aan een stuk op dezelfde plaats doorbrengen is niet gezond. Voka vzw is dus op de goede weg. 

Fitness Voka

 

Gingerwald

 

Fruit Voka

 

 

Van Roey - September
IMU - vzw - Bebat
AW_Welt_6stappenplan
IMU - vzw - Remant
imu - vzw - Altez
IMU - vzw - Altez
IMU - VZW - multibureau
IMU - vzw - Salesforce
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
IMU - vzw - salesforce
IMU - vzw - Bank van Breda
AW_Digitalisering
Proximus