Skip to main content

Voka Vzw - Overzicht januari

  • 29/01/2018

Digitale nieuwjaarswensen van Voka Vzw

Voka Vzw koos er dit jaar voor om een digitale nieuwjaarswens uit te sturen. Tijdens het kerstetentje van Voka Vzw namen we samen met alle Voka-medewerkers onze beste wensen voor onze leden op. Voka Vzw wenst alle ondernemingen een ondernemend 2018!

 

Nieuwjaarsreceptie

‘Iedereen ondernemer!’, met deze leuze zette Voka op maandag 8 januari het nieuwe jaar in. De Brusselse Bozar, waar het nieuwjaarsevent plaats vond, was met meer dan 1.000 ondernemers en politici dé place to be voor ondernemend en politiek Vlaanderen. 

Jan Leyers interviewde als gastheer van de avond vijf bijzonder ondernemende personen, uit verschillende sectoren: Arne Quinze (kunstenaar-ondernemer), Eline De Munck (Odette Lunettes), Dirk De Clippeleir (Ancienne Belgique), Marc Noppen (UZ Brussel) en Jeroen De Wit (Teamleader). Elk van hen getuigde hoe zij met passie, ondernemerschap en durf hun projecten realiseerden. Lees hun verhaal in de jongste editie van Voka Tribune.

Voor en na de gesprekken zorgde Komill Foo voor de muzikale omlijsting. Zij spoorden de ganse zaal aan tot zingen en dromen, onder meer met het prachtige nummer ‘Ruimtevaarder’. Kortom, Voka zette 2018 met veel geestdrift en ambitie in: en daar hoorde nadien ook een lekker hapje en een drankje bij.

 

Nieuwjaarsetentje Voka Vzw

Om het jaar goed in te zetten, kwamen alle Voka Vzw- collega's samen tijdens het jaarlijks nieuwjaarsetentje. Tijdens dat etentje voerden de zes nieuwe collega's van 2017 een showke, gebaseerd op de film 'De Loft', op. 2018 werd alvast goed gestart met veel gelach en plezier. 

Nieuwe collega's Voka

 

IMU - vzw - Altez
IMU - vzw Remant
IMU - vzw - OBD