Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Vlaams-Brabant werft aan

  • 05/07/2019

Gaat jouw hart sneller slaan van alles wat te maken heeft met innovatie? Draai jij je hand niet om voor een financiële analyse of een winstprognose? Of surf je graag mee op de internationale logistieke stromen? Dan ben jij misschien de Adviseur Digitalisatie & Innovatie, de Specialist Boekhouding of de Specialist Exportadministratie die wij zoeken. Want Voka Vlaams-Brabant werft aan!

Adviseur Innovatie en Digitalisatie

Gaat jouw hart sneller slaan van alles wat te maken heeft met innovatie? Is jouw intelligentie – en kennis van robotica - allesbehalve artificieel? Weet je meer over cybersecurity dan eender welke hacker? Dan ben jij de Adviseur Innovatie & Digitalisatie waar wij van dromen! Kom Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant versterken en draag zo met onze 45 andere medewerkers bij tot de creatie van welvaart en tewerkstelling in onze provincie.

Slaat de vonk over wanneer het gaat over bits & bytes?
 Naast Relatiebeheer, Marcom en een stafdienst is het Kenniscentrum één van de grote pijlers bij Voka Vlaams-Brabant. Als deel daarvan ondersteun je actief het Vlaams-Brabantse bedrijfsleven, en de ondernemers achter die ondernemingen. Je staat hen bij met raad en daad om hun onderneming klaar te maken voor een innovatieve en digitale toekomst. 

Voor onze Voka-leden gaan we ver, héél ver. We zijn #verbindend, #toonaangevend, #betrouwbaar, #open en #warmhartig. Met die 5 waarden als leidraad staan we continu in contact met onze leden en spelen in op snel veranderende behoeften. Want een ‘ça va’ is niet genoeg. Ons doel is customer delight. Voor jou ook? Perfect match!

Lees hier de volledige vacature!
 

Specialist Exportadministratie

Surf je graag mee op de internationale logistieke stromen? Ken jij exportdocumenten beter dan je eigen broekzak? En wil je Vlaams-Brabantse ondernemingen er even enthousiast over maken?
 Dan ben jij de Specialist Exportadministratie waar wij van dromen! Kom Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant versterken en draag zo met onze 45 andere medewerkers bij tot de creatie van welvaart en tewerkstelling in onze provincie.

Jouw passie voor export kent geen grenzen?
 Naast Relatiebeheer, Marcom en het Kenniscentrum is de stafdienst een belangrijke steunpijler bij Voka Vlaams-Brabant. Als deel daarvan ondersteun je actief het Vlaams-Brabantse bedrijfsleven, en de ondernemers achter die ondernemingen. Je adviseert, begeleidt en ondersteunt hen bij alle facetten van hun export, via officiële documenten of via het online Digichamber-platform. 

Voor onze Voka-leden gaan we ver, héél ver. We zijn #verbindend, #toonaangevend, #betrouwbaar, #open en #warmhartig. Met die 5 waarden als leidraad, staan we continu in contact met onze leden en spelen we in op snel veranderende behoeften. Want een ‘ça va’ is niet genoeg. Ons doel is customer delight. Voor jou ook? Perfect match!

Lees hier de volledige vacature

Contactpersoon

Hilde Lamproy

Manager HR, Organisatieontwikkeling en Arbeidsmarkt

Proximus