Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka Vlaams-Brabant scoort op Hercules Trophy

Voka Vlaams-Brabant scoort op Hercules Trophy

  • 01/10/2019

Op 28 september werden Vlaams-Brabantse werknemers en hun ondernemingen uitgedaagd om de strijd aan te gaan voor de titel van strafste bedrijfsteam. 

Tijdens de tweede Hercules Trophy in het Provinciedomein van Kessel-Lo streden maar liefst 400 Vlaams-Brabantse werknemers om de hoofdvogel. Onder hen ook 2 teams van Voka Vlaams-Brabant. Met veel schwung gaven de Vrolijke Olijke Knappe Atleten (collega’s Stefanie, Dave, Bie, Michiel, Erik en Marjanne) en de Vokampioenen (collega’s Kristien P, Kristien D, Caroline, Pascal, Robin en Peter) het beste van zichzelf. Tijdens de ’12 werken van Hercules’ sprokkelden zij respectievelijk 172 en 167 punten bij elkaar, goed voor een 20ste en 23ste plaats.

De Hercules Trophy is een mix van personeelsfeest, teambuilding en networking event op één dag. Voka Vlaams-Brabant is trotse partner van Hercules Trophy Vlaams-Brabant. Algemeen directeur Peter Van Biesbroeck: “Er was meteen een match tussen het concept van de Hercules Trophy en de waarden die we als Voka al geruime tijd uitdragen. We willen mee de medewerkers van onze bedrijven motiveren om als team in een ontspannen sfeer met aandacht voor fysiek en mentaal welzijn dichter naar elkaar toe te groeien en daardoor samen beter te functioneren.”

Opwarming
Teamwork
Hercules
Ninatrans
Trophy
Fietsen in de lucht
Team
Proximus