Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka vermeld op nieuwjaarsreceptie VLAIO

Voka vermeld op nieuwjaarsreceptie VLAIO

  • 28/01/2019

Op 22 januari organiseerde VLAIO zijn nieuwjaarsevent ; Eén jaar VLAIO netwerk. Tijdens deze avond werd er teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruitgeblik op een ambitieus 2019. Als partner van VLAIO werd ook Voka meermaals vernoemd tijdens de avond. 

De avond stond in het teken van het belang van innovatie en ondernemerschap, waarbij er vol trots werd teruggeblikt op één jaar VLAIO netwerk. Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport had een duidelijke boodschap tijdens zijn toespraak: "“Iedereen in het netwerk versterkt de klant, de klant zijn onze bedrijven." Ook Voka is een trouwe partner in het netwerk. Naast een aantal eervolle vermeldingen, werd er ook onderstaande quote van een Accelero-deelnemer getoond:

Agentschap Innoveren & Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. We stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Dit doen ze in samenwerking met tal van partners, waaronder Voka. 

IMU - vzw Remant
IMU - vzw - De Tijd
IMU - vzw - Altez