Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • 'Voka verhuist' in de volgende fase: parking Keerdoksite opent zijn poorten

'Voka verhuist' in de volgende fase: parking Keerdoksite opent zijn poorten

  • 22/11/2022

In 2023 neemt Voka Mechelen-Kempen zijn intrede in het nieuwe kantoorgebouw op de Keerdoksite. Het kantoor van 2 verdiepingen bevindt zich boven een grote parking aan de ring van Mechelen. Hoewel het kantoor nog in volle opbouw is, opende de parking van het nieuwe project Keerdok al wel zijn poorten!

De bouw van het nieuwe kantoorgebouw van Voka Mechelen-Kempen gaat een nieuwe fase in. De 2 verdiepingen die het nieuwe kantoor zullen huizen, worden ondersteund door 516 parkeerplaatsen verdeeld over 5 verdiepingen. En die gloednieuwe parking werd op maandag 21 november officieel geopend.

De parking aan de Keerdoksite biedt voldoende ruimte voor de inwoners in de nabije omgeving, dagjestoeristen, klanten van de nieuwe Delhaize en de medewerkers en bezoekers van Voka Mechelen-Kempen. 

Naast voldoende parkeerplaatsen voor wagens, werd er ook aandacht geschonken aan deelmobiliteit. De parking telt 24 laadpunten, voorziet plek voor deelwagens, deelfietsen, deelsteps en een herstel-laadpunt voor fietsen. De parking is gemakkelijk te bereiken via de N16 of via het kruispunt N16/Elektriciteitstraat.
 

parking


Terwijl de parking al toegankelijk is, is het nog even wachten op de officiƫle opening van het nieuwe Voka-kantoorgebouw. De verdiepingen staan er, de ruimtes worden ingedeeld en de leidingen worden aangesloten. Vanaf maart 2023 zal Voka Mechelen-Kempen zijn intrede maken in het kantoorgebouw dat een prachtig uitzicht biedt over de stad Mechelen. De perfecte locatie om zijn ondernemende leden centraal te kunnen ondersteunen en samen te groeien.

 

voka verhuist

 

Bekijk hier de inhuldiging van de parking

Bekijk hier de inhuldiging
Bekijk hier de inhuldiging van de parking
foto