Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka toont het goede voorbeeld tijdens #CarFreeDay

Voka toont het goede voorbeeld tijdens #CarFreeDay

  • 21/09/2017

Heeft u het gemerkt? U was deze ochtend iets eenzamer dan anders op de snelwegen. Of misschien heeft u helemaal geen snelweg gezien en nam u zelf het openbaar vervoer of de fiets naar het werk. In het kader van de Week van de Mobiliteit, vindt vandaag namelijk de Car Free Day plaats. De collega's van Voka West-Vlaanderen gaven alvast het goede voorbeeld.

De dagelijkse filesleur doorbreken en op een andere manier naar het werk gaan. Dat is de bedoeling van de Car Free Day. Menig trein-, tram- en busabonnement werd vanonder het stof gehaald en opvallend meer mensen kwamen al fietsend of carpoolend op het werk aan. Dat alles gebeurde in het kader van de Week van de Mobiliteit, waar de Car Free Day deel van uitmaakt.

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen benadrukte vorige week nog het belang van een mind switch rond mobiliteit en onderstreepte dat aan de hand van enkele opvallende cijfers van SD Worx. Het persbericht omtrent duurzame mobiliteit kunt u hier terugvinden. De collega's van Voka West-Vlaanderen toonden dan ook het goede voorbeeld vandaag en werden daar uitvoerig voor bedankt.