Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Voka Open Bedrijvendag lokt meer dan 550.000 bezoekers
Voka Open Bedrijvendag
  • 07/10/2018

Voka Open Bedrijvendag lokt meer dan 550.000 bezoekers

Meer dan 550.000 mensen namen zondag een kijkje achter de schermen van hun favoriete bedrijven op de Voka Open Bedrijvendag. De 28ste editie stond dit jaar in het teken van "Iedereen Ondernemer".

"Ondernemerschap is geen economisch begrip, het iOpen Bedrijvendags een attitude. Een attitude die ook leeft bij de medewerkers. Zij ondernemen in hun eigen onderneming en we zijn blij dat duizenden onder hen vandaag effectief aan het werk zijn in onze bedrijven om met trots te tonen waar ze elke dag mee bezig zijn", aldus Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka. Meer dan driehonderd bedrijven zetten hun deuren open.

In de provincie Limburg was de provincie zelf de grootste publiekstrekker met 3.800 bezoekers. In Oost-Vlaanderen waren brouwerij Liefmans en de lokale politie Lokeren koplopers (beide 3.000 bezoekers). Struisvogelboerderij Schobbejaks Hoogte in Tielt was de topper in West-Vlaanderen (8.500 bezoekers). Busbouwer Van Hool in Lier kon rekenen op de belangstelling van 9.000 bezoekers en was daarmee de topbestemming in de provincie Antwerpen. Voor Vlaams-Brabant en Brussel lokte het postsorteercentrum Brussel X in Neder-Over-Heembeek 3.200 kijklustigen.

Tom Demeyer - Woordvoerder Voka - tom.demeyer@voka.be

Contactpersoon

Eric Laureys

Woordvoerder

Welt white paper
Gosselin
Proximus
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
CRM Group
Deloitte Private
pfl
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo