Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Voka Open Bedrijvendag gaat volop voor virtueel tijdens 30ste verjaardagseditie!

Voka Open Bedrijvendag gaat volop voor virtueel tijdens 30ste verjaardagseditie!

  • 28/08/2020

Op zondag 4 oktober 2020 viert Voka Open Bedrijvendag haar dertigste verjaardag. Het thema voor deze editie was al "digitale transformatie", en nu wordt er van de nood een deugd gemaakt door meteen volop in te zetten op een volledig virtueel evenement! 

Op zondag 4 oktober 2020 viert Voka Open Bedrijvendag haar dertigste verjaardag, het feest van het ondernemerschap en grootste eendagsevenement van ons land dat mede mogelijk wordt gemaakt dankzij de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Het thema voor deze editie was al "digitale transformatie", en nu wordt er van de nood een deugd gemaakt door meteen volop in te zetten op een volledig virtueel evenement! Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 kunnen de fysieke bezoeken bij bedrijven dit jaar namelijk niet doorgaan, dit om de veiligheid van medewerkers en bezoekers ten volle te garanderen.

Vanaf 1 september 2020 is het reeds mogelijk enkele deelnemende bedrijven virtueel te bezoeken via www.openbedrijvendagvirtueel.be. Het aanbod van bedrijven dat je virtueel kan bezoeken wordt ook steeds uitgebreid.

Laat ook 4 oktober 2020 in je agenda gemarkeerd staan want dan wordt een Voka Open Bedrijvendag Virtual Day live gestreamd voor het grote publiek! Meer info betreffende het programma volgt, hou alvast de website en social media kanalen in de gaten.

In 2021 keert Voka Open Bedrijvendag fysiek terug, en dit sterker dan ooit met al op z'n minst de meer dan 150 deelnemende bedrijven van dit jaar. Een divers aanbod om niet te missen!

Bekijk hier welke bedrijven je alvast virtueel kan bezoeken!


Beelden en links

Download hier alle beelden.

Alle praktische informatie vind je terug op www.openbedrijvendagvirtueel.be.

Volg het reilen en zeilen van Voka Open Bedrijvendag op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Neem deel aan de conversatie met de hashtags #openbedrijvendag.

Contact

Voor meer info of interviews, contacteer:

Voka Open Bedrijvendag - Cynthia Coulier
cynthia.coulier@openbedrijvendag.be
0032 479 58 82 17

Proximus