Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka Open Bedrijvendag 2017: welkom!

Voka Open Bedrijvendag 2017: welkom!

  • 11/08/2017

Ook dit jaar staat op de eerste zondag van oktober de Voka Open Bedrijvendag weer voor de deur. Met zijn 700.000 bezoekers is het het grootste eendagsevenement van België. Voor veel mensen is het de uitgelezen kans om even een kijkje te nemen achter de schermen van hun favoriete bedrijf.

Sommige bedrijven, zoals Wolf Oil uit Hemiksem, zien hun deelname als een unieke kans om hun omgeving of stakeholders beter te leren kennen. Het geeft de gelegenheid om vrienden en familie te kunnen tonen wat ze elke dag doen.

‘Ondernemers ondernemen voor iedereen’, zo luidt het thema van deze editie. Met dat thema wil Voka Open Bedrijvendag vooral laten zien dat ondernemers een grote impact hebben op de samenleving en niet enkel denken aan geld verdienen. Ook zijn er twee bijkomende focusgroepen: enerzijds textiel, anderzijds bedrijven die ouder zijn dan 100 jaar. Bezoekers kunnen achter de schermen kijken bij textielbedrijven of bij oude bedrijven zoals Vondelmolen en brouwerij De Koninck.

Er wordt aandacht gevestigd op oudere bedrijven, maar de nieuwe bedrijven en concepten komen zeker ook aan bod. Zo heb je bijvoorbeeld Cellmade, dat arbeids- en beroepsopleidingen aanbiedt aan gedetineerden. Of Callas Confiture, waar ambachtelijke Haute Confiture wordt gemaakt op grootmoeders wijze.

Volgens Hans Maertens gaan het thema van dit jaar en het Voka-jaarthema Open Ondernemen hand in hand. Op Open Bedrijvendag spreek je namelijk al je stakeholders aan. Van collega’s tot buren tot leveranciers, je bedrijf staat open voor al deze mensen. “Ondernemers steken de hand uit en nodigen jou en je familie uit op de bedrijfsvloer voor een onvergetelijke ervaring.”

Kortom, voor elk wat wils op de Voka Open Bedrijvendag 2017!

 

www.openbedrijvendag.be

Contactpersoon

IMU - vzw Remant
IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - OBD