Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Voka Oost-Vlaanderen verkiest 13e Management Assistant van het Jaar

Voka Oost-Vlaanderen verkiest 13e Management Assistant van het Jaar

  • 02/05/2023

Op 27 april vierden we de Management Assistant Day en kozen we opnieuw de Management Assistant van het Jaar. Tijdens dit evenement zetten we jaarlijks alle management assistants in de bloemetjes en erkennen we hun waardevolle bijdrage aan het bedrijfsleven.

Vergeet secretaressedag. De job van een Management Assistant is zeer gevarieerd en verandert razendsnel. Anno 2023 is dit meer dan ooit het geval. Management assistants zijn vaak de spilfiguren binnen een organisatie en dragen bij aan de efficiëntie en het succes van hun bedrijf. Voka wil op deze dag de belangrijke rol van deze professionals benadrukken en hen bedanken voor hun inzet en toewijding.

Presentatieskills, doelgericht communiceren, jongleren met thema’s en agenda’s, … Een moderne management assistant moet het vandaag allemaal onder de knie hebben. “Het zijn cruciale werknemers die zich vaak voluit geven voor een bedrijf. Hun hand in de organisatie van een onderneming is niet altijd zichtbaar, maar ze zijn de olie die de motor laat draaien,” vertelt Arne Oosthuyse, directeur arbeidsmarkt en onderwijs bij Voka Oost-Vlaanderen. “We zetten het beroep graag in de kijker. Voor de mensen die de taak vandaag al opnemen, maar evengoed voor de toekomstige generatie.”

Management assistant day

En de winnaar is…

De verkiezing van Management Assistant van het Jaar is het bijzondere hoogtepunt van de dag. Het is een erkenning van de uitstekende prestaties van individuele management assistants en hun impact op het bedrijfsleven.

Chantal Spors mocht na een boeiende dag de bloemen mee naar huis nemen. Spors is management assistant gedelegeerd bestuurder van de VDAB.

Management assistant day

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt