Skip to main content

Voka-nieuwjaarsreceptie in Brugge

  • 18/01/2019

“Elk ondernemersverhaal is uniek. Ook het jouwe.” Met dat thema stellen de nieuwjaarsrecepties van Voka West-Vlaanderen de ondernemers nog meer dan ooit centraal. Brugge was gisterenavond als tweede regio aan de beurt. Meer dan 550 ondernemers zakten gisterenavond af naar La Brugeoise om het nieuwe jaar af te trappen. Ook in Kortrijk en Oostende/Veurne zullen ondernemers nog samenkomen om 2019 feestelijk in te zetten.

Voor ieder wat wils

Met een persoonlijke verwelkoming bij het binnenkomen, de favoriete drankjes die al klaarstonden, de online matching tool en verschillende podia, van Vokaland met pompende beats tot de White Lounge Piano Bar, brengen de nieuwjaarsrecepties van 2019 een andere manier van entertainment en netwerken. “Het is onze manier om u symbolisch ons leitmotiv te laten beleven: noem het customer intimacy, noem het anno 2019 service modeling. Kortom: we willen elkaar nog beter leren kennen. Alleen zo kunnen we ons engagement om onze 3.200 leden een groeipad op maat aan te reiken, waarmaken”, aldus Bert Mons.

Blik op 2020

Elke jaarovergang is steeds een moment om terug te blikken op de acties en realisaties van het voorbije jaar, maar het is vooral een moment om vooruit te kijken naar de uitdagingen en ambities die voor ons liggen. Trendwatcher Herman Konings liet de aanwezigen stilstaan bij de vraag waar we zullen staan in het jaar 2020. Konings had het over ‘We, Myself & AI’: een samenspel van het intermenselijke (We), innermenselijke (Myself) en buitenmenselijke intelligentie (AI). “Tijd wordt steeds schaarser en AI helpt ons dit kostbare goed terug te winnen”, klonk het.

Krachten bundelen

Regiovoorzitter Ludo Lievens sloot naar goede gewoonte het academische gedeelte af. Ook hij keek met zijn speech vooruit. “Ik verneem dat de nieuwe gemeentebesturen heel wat van onze actiepunten opnemen in hun bestuursakkoorden. Een krachtenbundeling zal ongetwijfeld leiden tot een efficiëntere en effectievere belangenbehartiging.” Vervolgens hief hij het glas en luidde hij het vervolg van de avond in.

  • Bekijk hier het fotoverslag van de avond
  • De presentatie van Tom Palmaerts kunt u hier vinden. 
  • De presentatie van Herman Konings kunt u hier vinden.

 

Contactpersoon

Dieter Coussée

Belangenbehartiging Noord-West-Vlaanderen en Noord-Frankrijk - Apzi-Voka West-Vlaanderen