Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Voka Lokaal Award Zuiderkempen gaat naar Corthout Betonvloeren!

Voka Lokaal Award Zuiderkempen gaat naar Corthout Betonvloeren!

  • 25/04/2022

Corthout Betonvloeren uit Heist-op-den-Berg heeft zonet de Voka Lokaal Award Zuiderkempen gekregen. Het familiebedrijf wil op korte termijn dé referentie worden voor betonvloeren in Vlaanderen. "Deze award kan ons naar een nog hoger niveau tillen", zegt zaakvoerder Tim Corthout.

Wie of wat is Corthout Betonvloeren? "Daarvoor moet je teruggaan naar 1987. Dan is ons familiebedrijf opgericht. Toen lag de focus op betonmixers. Nu willen we de referentie worden voor betonvloeren. In en rond de woning, in restaurants, lofts … noem maar op. We specialiseren ons verder in zogenaamd uitgewassen beton. Dat is populair omdat het er heel natuurlijk uitziet", zegt Tim Corthout van Corthout Betonvloeren. "Klant is koning bij ons. Alles kan op maat worden gemaakt."

Tot kwart meer opdrachten

“Onze bedrijven verdienen het echt om in de etalage te staan. Een heel deel van de bedrijven zit al meer dan 2 jaar in crisismodus. Maar ze blijven knokken. Ze blijven zich heruitvinden. Met eerst de Voka Lokaal-awards, en in september ook de Voka Prijs Ondernemen, kunnen we de bedrijven extra exposure geven”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. “We weten van de voorgaande jaren dat sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten krijgen. Als we het ondernemerschap op deze manier een boost kunnen geven, doet dat extra veel deugd.”

Met de bekendmaking van Corthout Betonvloeren zijn er nu al vijf namen bekend voor de Prijs Ondernemen 2022. Op het einde van deze week kennen we alle negen Voka Lokaal-winnaars en ook meteen de negen kandidaten voor de Prijs Ondernemen 2022. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 29 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2022 wordt.

Je favoriete bedrijf een duw in de rug geven? Dat kan: vanaf 2 mei kan je hier stemmen voor jouw favoriete onderneming.

Schrijf je in voor de uitreiking van de Prijs Ondernemen 2022