Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka-lid in de kijker: Infinity Jobs

Voka-lid in de kijker: Infinity Jobs

  • 25/04/2017

Voka-lid in de kijker: Infinity Jobs

 

Hoe maak je tegenwoordig het verschil als interimkantoor? Het antwoord hoeven we volgens Annelies Van Hamme, zaakvoerder van Infinity Jobs, niet ver te zoeken: “Met een persoonlijke aanpak kom je al heel ver!” Die aanpak ook effectief implementeren is minder vanzelfsprekend, maar het succes van het Izegemse bedrijf bewijst dat het de moeite waard is.

“Omdat waarden zoals eerlijkheid, flexibiliteit en openheid voor ons enorm belangrijk zijn, kunnen we het goed vinden met kmo’s die dezelfde mentaliteit hebben”, gaat Annelies Van Hamme van start. “Dat zou je dan ook in zekere zin onze specialisatie kunnen noemen, hoewel onze dienstverlening zowel samenwerkingen met arbeiders, bedienden, jobstudenten en nog zoveel meer omvat.”

Infinity Jobs is actief sinds 2014 en opende zijn eerste kantoor in Izegem. Dat bleek een succes en amper een jaar later volgde er in Brugge een nieuwe opening. “Wij hebben zeker niet het grootste budget dus is een goeie locatie cruciaal voor ons. De Smedenstraat in Brugge, waar we gevestigd zijn, wordt ook wel de Interimstraat genoemd en daar springt onze stijl en aanpak er duidelijk tussenuit.”

Iedereen van alles op de hoogte

Het is het persoonlijke aspect dat de aanpak van Infinity Jobs kenmerkt. “Zowel de bedrijven als de werkzoekenden moeten voelen dat we echt proactief op zoek zijn naar de juiste oplossing voor hun specifieke situatie. Dat begint bij een warm onthaal, maar zit ook vervat in onze dagelijkse werking. Iedereen kent alle dossiers en alle taken, administratief of commercieel, worden door iedereen samen uitgevoerd. Zo is iedereen altijd van alles op de hoogte en wordt de klant telkens zo snel mogelijk geholpen.”

Die persoonlijke en gemoedelijke werkwijze komt ook in de ruimere visie terug. “Ik beoog langetermijnsamenwerkingen, ook als er op korte termijn niet meteen een voordeel voor ons lijkt in te zitten. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Zij krijgen via opleidingsprogramma’s alle kansen om door te stromen en om hun input en ideeën te delen en uit te werken.”

Zelfde vijver, andere vislijn

“Het voordeel van een kleinere organisatie als de onze is dat we snel en flexibel kunnen handelen. We gebruiken dezelfde software als de grote spelers om in te zetten op matching bij de arbeidsmarktkrapte en we vissen tenslotte in dezelfde vijver. Maar we kunnen wel direct en persoonlijk inspelen op wat de bedrijven en de werkzoekenden écht belangrijk vinden dankzij snelle verwerking van instroom en reacties.”

“Het wordt een uitdaging om dezelfde insteek aan te houden tijdens de verdere groei. Binnenkort nemen we onze intrek in het bedrijvencentrum van Waregem, in afwachting van de opening van ons eigen pand in het voorjaar van 2018. Daarnaast zijn er ook al plannen voor een vestiging in Roeselare, specifiek gericht op de bouwsector. Toch willen we blijven vasthouden aan de persoonlijke aanpak die Infinity Jobs tot nu succesvol maakte. Mond-tot-mondreclame van een tevreden klant is en blijft immers de beste publiciteit!”

Waarom lid van Voka West-Vlaanderen?

“Gezien onze kmo-gerichte aanpak dacht ik vroeger dat Voka te groot en te log voor ons was. Maar dat blijkt totaal niet zo te zijn, integendeel! Het netwerken en ervaringen uitwisselen met lokale ondernemers zijn volgens mij net de grootste voordelen aan het Voka-lidmaatschap.”

www.infinityjobs.be