Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Voka-KvK Vlaams-Brabant versterkt directiecomité met Tim Van Roy als nieuwe manager Financiën

Voka-KvK Vlaams-Brabant versterkt directiecomité met Tim Van Roy als nieuwe manager Financiën

  • 09/01/2023

Vanaf vandaag vervoegt Tim Van Roy het directiecomité van Voka – KvK Vlaams-Brabant als manager financiën. Met zijn ruime ervaring in verschillende functies en bedrijven zal hij, samen met zijn team, Voka - KvK Vlaams-Brabant en haar leden adviseren rond de financiële en fiscale uitdagingen van vandaag en morgen. 

“Ik ben alvast verheugd om met de komst van Tim als versterking van het directiecomité van Voka – KvK Vlaams - Brabant. 2022 was niet enkel voor onze leden maar ook voor onze organisatie een pittig jaar. Vandaag staan we klaar met een sterk team om in 2023 ten volle onze leden te ondersteunen, want de uitdagingen zijn groot”, aldus Kris Claes, gedelegeerd bestuurde Voka - KvK Vlaams-Brabant.

Tim Van Roy heeft een brede ervaring binnen de financiële wereld. De voorbije jaren was hij actief bij Ernst&Young binnen de domeinen van tax en legal. Voordien was hij 6 jaar actief in verschillende rollen bij FOD Financiën. Hij is daarnaast ook gastdocent aan verschillende universiteiten en hogescholen.

“Mijn ervaring binnen het brede kader van financiën, fiscaliteit en innovatie zowel in een organisatie als bij het begeleiden van ondernemingen komen samen in een nieuwe functie. In mijn carrière was het steeds een mix van financiële kennis en de meer organisatie-ondersteunende en coachende rollen. Die beide expertises zal ik zowel voor Voka - KvK Vlaams-Brabant als haar leden kunnen inzetten. Ik kijk er naar uit om als manager financiën bij Voka – KvK Vlaams-Brabant, samen met mijn team, ondernemingen in alle fases van hun ondernemerschap te ondersteunen”, aldus Tim Van Roy.


 

Contactpersoon

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder & Communicatie

Proximus