Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Voka-KvK Vlaams-Brabant gaat samenwerking aan met Akkodis Belgium

Voka-KvK Vlaams-Brabant gaat samenwerking aan met Akkodis Belgium

  • 22/01/2024

Voka - KvK Vlaams-Brabant heeft een nieuw structureel partnership gesloten met Akkodis Belgium. Akkodis zal hun expertise rond digitale transformatie, R&D, innovatie en ondernemen in de toekomst delen met leden van Voka - KvK Vlaams-Brabant aan de hand van opleidingen en advies. 

Akkodis is met meer dan 50.000 ingenieurs en digitale experten in dertig landen een technologisch expertisebureau dat volop inzet op innovatieve projecten bij hun klanten. In België werken meer dan 1.250 ingenieurs en digitale experten voor het bedrijf. 

“Met dit partnership kunnen we ons aanbod en expertise specifiek rond digitale transformatie, engineering, R&D en innovatie verbreden. Vlaams-Brabantse ondernemingen blinken uit op vlak van innovatie, maar wij willen hen nog meer expertise gelinkt aan technologie en talent die ondernemers nu nodig hebben voor de uitdagingen van morgen aanbieden. We blijven steeds op zoek gaan naar nieuwe partnerships die een toegevoegde waarde aanbieden voor ons, onze partners en onze leden.” Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Vlaams-Brabant

"Dankzij dit partnership met Voka-KvK Vlaams-Brabant zullen hun leden mee kunnen genieten van onze expertise met betrekking tot de laatste vernieuwingen van bepaalde technologieën zoals data analytics, cloud computing, artificiële intelligentie en andere nog meer futuristische ontwikkelingen. Wij kijken er alvast naar uit om samen met deze ondernemers in de brede industriële sector oplossingen te zoeken voor de uitdagingen van morgen.” Serge Vandenhoudt, CEO van Akkodis

V.l.n.r Serge Vandenhoudt (CEO Akkodis), Jolien Meeusen (Manager Ondernemingsrelaties), Kris Claes (Gedelegeerd Bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant), Kevin Logist (Head of Marketing & Communications), Sofie Bockaert (Commercieel en Marketing directeur)

Over Akkodis
Akkodis is een wereldwijde leider in Smart Industry, met meer dan 50.000 experts die consultancydiensten en R&D-oplossingen leveren in meer dan 30 landen. In België zijn er meer dan 1.250 wetenschappelijke, technische en digitale experts en ingenieurs aan de slag, die zich richten op innovatieve technologieën in belangrijke industrieën zoals Automotive, Energy, Digital en nog veel meer. Van deze sleutelsectoren is Life Sciences de belangrijkste voor Akkodis Belgium. Sinds 2022 maakt Akkodis deel uit van The Adecco Group.
www.akkodis.com

 

 

Contactpersoon

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder & Communicatie

Proximus