Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Voka - KvK Vlaams-Brabant en provincie Vlaams-Brabant vieren jarige bedrijven

Voka - KvK Vlaams-Brabant en provincie Vlaams-Brabant vieren jarige bedrijven

  • 29/03/2023

Voka - KvK Vlaams-Brabant zet dit jaar voor het tweede jaar op rij bedrijven uit de regio in de bloemetjes. Vanaf hun vijfjarig bestaan worden ondernemingen uitgenodigd om samen met andere bedrijven in de regio hun jubileum te vieren. Dit in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.

“Voor het tweede jaar op rij brengt Voka – KvK Vlaams-Brabant alle jubilarissen van de provincie samen", vertelt Kris Claes, gedelegeerd bestuurder. "Zij kunnen mekaar beter leren kennen tijdens een lunch en ervaringen uitwisselen. Zo tonen ze ook hoe ze blijven groeien en innoveren. Het is dankzij onze vele ondernemers in verschillende sectoren dat wij zo’n diverse provincie op vlak van ondernemerschap kunnen zijn en dat willen we blijven vieren. In ons magazine Ondernemers van augustus worden de verhalen van die bedrijven gebundeld.”

“Als provincie helpen we ondernemingen met een innovatiesteun", voegt Vlaams-Brabants gedeputeerde Ann Schevenels toe. "We ondersteunen en begeleiden innovatieve samenwerkingsprojecten tussen bedrijven en/of kennisinstellingen. We mikken op projecten die zich afspelen in de sectoren health, logistics, cleantech, food en creativity, en die een meerwaarde hebben voor Vlaams-Brabant als innovatieve regio.”

De jubilarissen van 2023

Boa Constructor, Capital M, C-Bright, Deloitte, Dulst, Ibits, LDA (De Toegepaste Dynamica) Legal+HR Solutions, Mindwave, NRGeek, Omnia Travel, PLAN+, Presa, Salto+, Sipwell, Smarthome, Sylvester Productions, The Belgian, The Kitchen Company, Take the right way-law, Transmeat-Renmans, Volt District

Herbeleef de lunch van de jarige bedrijven!

230329 Jarige Bedrijven 2023

Contactpersoon

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder & Communicatie

Proximus