Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen feliciteert West-Vlaamse Gazellen: 4D Trans, Motus Handling en Renson

Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen feliciteert West-Vlaamse Gazellen: 4D Trans, Motus Handling en Renson

  • 20/02/2019

Ook in 2019 verkiezen Trends en Trends - Tendances naar jaarlijkse traditie de Trends Gazellen. 4D Trans (kleine bedrijven), Motus Handling (middelgrote bedrijven) en Renson (grote bedrijven) mogen zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen feliciteert hen met deze mooie erkenning. 

Al 18 jaar lang selecteert de redactie van Trends per provincie 200 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economisch landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers: groei in omzet, groei in personeel en groei in toegevoegde waarde. Het bedrijf dat het hoogste in de lijst voorkomt, mag zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen. Alle andere bedrijven ontvangen het diploma van genomineerde Trends Gazelle 2019.

Dit zijn de West-Vlaamse Trends Gazellen 2019:

  • In de categorie grote bedrijven mag Renson uit Waregem zich een jaar lang Trends Gazelle Ambassadeur noemen. Al voor de vijfde keer wordt een van de vennootschappen van de Renson Group, de Waregemse specialist in ventilatie, zonwering en outdoor living tot Ambassadeur uitgeroepen. Net als in 2015 is de eer weggelegd voor Renson Sunprotection-Screens.
  • Bij de middelgrote bedrijven werd Motus Handling uit Menen uitgeroepen als winnaar. Motus Handling is gespecialiseerd in het ontwerp, de constructie en de integratie van oplossingen die de goederenstroom in industriële bedrijven optimaliseert.
  • Bij de kleine bedrijven, kaapt 4D Trans de hoofdprijs weg. 4D Trans uit Torhout is gespecialiseerd in nationaal en internationaal geconditioneerd transport en expresvervoer.

“We willen 4D Trans, Motus Handling en Renson feliciteren met de erkenning als Trends Gazelle”, zegt Bert Mons, algemeen directeur van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. “We hopen dat het verhaal van de Trends Gazellen van 2019 andere ondernemingen kan inspireren om verder in te zetten op groei en zelfs nieuwe ondernemers kan doen opstaan. Samen kunnen we zo de ambitie waarmaken om tegen 2025 van West-Vlaanderen de regio met de hoogste graad van ondernemerschap te maken. Onze ondernemingen zijn ten slotte de motor van welvaart en welzijn in onze regio” besluit Mons.

Op 21 maart worden de nationale Trends Gazellen bekendgemaakt in Brussel.
 

Contactpersoon

Bert Mons

Gedelegeerd bestuurder

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag