Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Voka Digitale Quickscan – Limburgse cijfers

Voka Digitale Quickscan – Limburgse cijfers

  • 26/10/2021

Wil je als Limburgs bedrijf weten hoe digitaal matuur jouw organisatie is? Ga vandaag nog van start en neem deel aan de gratis Digitale Quickscan van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Deze Digitale Quickscan peilt in 27 vragen naar de digitale maturiteit van jouw bedrijf op vlak van: strategie, organisatie, klanten en leveranciers, infrastructuur en productie. Na het invullen van deze scan plannen we samen met jou en onze partner Deloitte Private een opvolggesprek met persoonlijk advies op maat van jouw bedrijf. 

In Limburg hebben reeds meer dan 160 bedrijven de Digitale Quickscan volledig ingevuld waarvan 42% een maturiteitsscore hebben van 3 op 5, 45% tussen 1 en 3 en 13% scoort 4 op 5. Geen enkel bedrijf behaalde de maximale maturiteitsscore van 5 op 5, wat geen verrassing is aangezien digitale innovatie een recurrent proces is wat nooit voltooid is. Opvallend in de resultaten van de Digitale Quickscan is dat Limburgse productiebedrijven zowel beter scoren dan dienstenbedrijven als de Vlaamse cijfers binnen productie. Dit is vooral te wijten aan enkele grote Limburgse productiebedrijven met een hoge maturiteit die de Digitale Quickscan volledig invulden. 


Wil je als bedrijf inzicht krijgen in de digitale maturiteit van jouw bedrijf? Vul dan zeker de gratis Digitale Quickscan in en ontvang persoonlijk advies van een Voka-adviseur en Deloitte Private expert: www.voka.be/digitale-quick-scan
 

AW_Digitalisering
Advertentie VanRoey- nov
Proximus
imu - vzw - headoffice
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - Recupel
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - recupel