Skip to main content
Map

Voka-communities in beeld

  • 01/10/2021

De afgelopen weken vonden info- en netwerkevents vaker terug fysiek plaats. Een verademing voor deelnemers en organisatoren! Graag delen we met jullie een paar beelden van deze events. Ben je er een volgende keer graag bij? Surf naar onze activiteitenpagina voor een overzicht van onze planning.

VCDO-uitreiking

VCDO-uitreiking

28 Vlaams-Brabantse bedrijven stonden op 7 september in de spotlights tijdens het ‘Samen ondernemen voor morgen’-event. Zij kregen hun Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) voor de duurzame acties die ze afgelopen jaar ondernamen. “Duurzaamheid staat stilaan bij elk bedrijf op de agenda, maar deze bedrijven ondernemen ook écht gerichte acties. Zij wijzen de weg en mogen zich terecht voortrekkers noemen”, aldus Peter Van Biesbroeck, algemeen directeur van Voka Vlaams-Brabant. Proficiat aan de laureaten en bedankt aan alle aanwezigen voor de boeiende avond!

Foto’s: Berten Steenwegen

Jong Voka Vlaams-Brabant trapt najaar af in Plantentuin Meise

Jong Voka Vlaams-Brabant trapt najaar af in Plantentuin Meise

Ruim 50 ondernemers uit Vlaams-Brabant tekenden op 7 september present op de informele najaarskick-off van Jong Voka Vlaams-Brabant – de Voka-community voor jonge ondernemers en ‘high potentials’ – in de Plantentuin van Meise. Netwerking en het stimuleren van groei tussen leden stond daarbij centraal. Na de netwerkwandeling doorheen de Plantentuin van Meise namen Mathias Derutter, voorzitter van Jong Voka Vlaams-Brabant, en Daniëlle Vanwesenbeeck, voorzitter van de raad van bestuur van Voka Vlaams-Brabant, het woord. Die laatste benadrukte de belangrijke rol die Voka vervult – het verbinden, versterken en verdedigen van ondernemers – en haalde onder andere het belang van jong ondernemerschap, de wendbaarheid van ondernemingen, en het toenemende belang van duurzaamheid aan.

Foto’s: Michiel Bronckaerts

VIP Event WK 2021 in Huldenberg

VIP Event WK 2021 in Huldenberg

Voka Golf Trophy 2021

Voka Golf Trophy 2021
Proximus

Artikel uit publicatie