Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka blikt terug op 25 edities Biënnale Interieur

Voka blikt terug op 25 edities Biënnale Interieur

  • 22/09/2016

Ontdek de voornaamste eyecatchers van de voorbije 25 edities Interieur van 14 t.e.m. 23 oktober in het Voka-gebouw.

Biennale InterieurIn de jaren 60 lag Voka West-Vlaanderen – toen nog ‘Kamer van Koophandel Kortrijk’ – mee aan de basis van Interieur. Dat evenement is intussen uitgegroeid tot één van de paradepaardjes van de regio Kortrijk, met een grote internationale uitstraling. De biënnale zet het creatieve en innovatieve karakter van onze maakindustrie in de kijker en brengt bedrijfsleiders samen.

Als netwerk van ondernemingen schaart Voka zich ook vandaag nog volledig achter de doelstellingen van Interieur. Daarom zal Voka West-Vlaanderen tijdens deze 25ste editie in haar gebouw aan de President Kennedylaan een tentoonstelling organiseren over de geschiedenis van de biënnale. Samen met curator Nina Serulus en scenograaf Ward Heirwegh en in nauwe samenwerking met Interieur en met verschillende musea en lokale bedrijven werd een unieke tentoonstelling samengesteld.

Met de tentoonstelling wil Voka aantonen dat West-Vlaanderen heel wat wereldspelers kent op het vlak van design en interieur, die internationaal naam en faam verworven hebben. Ook het belang van de maakindustrie voor de provincie wordt op deze manier in de verf gezet.

Praktisch

Openingsuren:

U kunt de tentoonstelling "25 Editions of Biennale Interieur" bezoeken in het Voka-gebouw van 14 t.e.m. 23 oktober, telkens van 14-18u. Neem de trap naar -1 en meldt u aan bij de hostess.

Adres:

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk 

 


Met dank aan onze partners: Delta Light, Demeestere Schrijnwerken, Goekint, Publiprint, Ward Van Der Weyden en Wollux.