Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Virtuele editie Voka Reload met tasting: een gesmaakt recept

Virtuele editie Voka Reload met tasting: een gesmaakt recept

  • 03/12/2020

Met ‘Voka Reload’ organiseert Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant maandelijks een ontspannend netwerkmoment in een informele setting, en dit telkens in een andere regio in de provincie. Omdat fysieke events omwille van corona echter nog een tijdje uitgesloten zijn, organiseerden de regio’s Druivenstreek, West Side en Kanal+ op dinsdag 1 december een speciale online editie van Voka Reload. 

Stefaan Gryson van postproduction agency Moxy trapte de avond af met een voorstelling van zichzelf en het bedrijf. Daarbij ging uiteraard veel aandacht naar corona en de financieel moeilijke situatie die het virus veroorzaakte. Maar Moxy greep de uitzonderlijke situatie ook aan om te herbronnen en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Zo lichtte Stefaan ‘Plug & Play’ toe. Dat initiatief, waar Moxy deel van uitmaakt, houdt in dat 18 getroffen Vlaamse bedrijven actief in de audiovisuele-, event-, en IT-sector besloten om hun krachten en knowhow te bundelen. Met Plug & Play bieden ze streamingdiensten aan voor onder andere de realisatie van interactieve events

Nadien kreeg Werner Callebaut van Bierolade het woord. Werner is zytholoog en chocolade-expert, en verzorgt met Bierolade bier- en chocoladeproeverijen voor particulieren en bedrijven. Omdat een online presentatie over al dat lekkers toch niet helemaal dezelfde ervaring biedt als een echte proeverij, kregen alle deelnemers op voorhand een selectie streekbieren en chocoladepralines opgestuurd. Voorzien van de nodige deskundige uitleg konden ze zich zo tegoed doen aan een heerlijke St. Bernardus Abt 12, Cornet Oaked, Gouden Carolus en Saison Dupont, en een selectie chocoladepralines van Valentino Chocolatier. Lokaal ondernemerschap steunen was zelden zo leuk!

Eindigen deden we met een 1-op-1-netwerkmoment via Conversation Starter, waarbij nog druk nagepraat werd. In totaal vonden er 51 1-op-1-gesprekken plaats. Kortom: een meer dan geslaagde avond!

Proximus