Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Vier jubilarissen in de bloemetjes gezet

Vier jubilarissen in de bloemetjes gezet

  • 26/01/2023

Ook na de feestdagen was de feeststemming niet ver weg bij Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Want in de eerste dagen van 2023 rondden vier medewerkers een mooie kaap in hun carrière, samen goed voor welgeteld 60 jaar trouwe dienst bij de Antwerps-Wase Kamer.

Zo startte Els Van Dyck 25 jaar geleden op de Kamer in Antwerpen, eerst als onthaalmedewerkster en daarna als medewerkster binnen het pr-team om zo uiteindelijk waardevolle ondersteuning te bieden aan het commercieel team. Els is niet alleen een graag geziene collega die altijd met raad en daad klaarstaat om anderen te helpen. De Kamer kent haar ook als creatieve duizendpoot die onder meer de Antwerpse zetel elk eindejaar mee omtovert in een sfeervol kersthuis.

Nadia Werkers startte op 1 januari 2013 als manager Lead Plants/Lead Companies, om daarna manager Industrie te worden. Vandaag levert ze als operationeel directeur een grote bijdrage aan het dagelijks beleid van de Antwerps-Wase Kamer.

Op diezelfde dag in 2008 startte Katrijn De Lie als hoofdredacteur van Ondernemers. In de volgende jaren groeide ze door naar de rol van communicatiemanager, om de jongste jaren de interne rol van hr-manager op te nemen.

Tien jaar geleden begon ook Pieter Leuridan bij de Kamer als manager Routeplan. Daarna werd hij eerst manager Arbeidsmarkt, vervolgens communicatiemanager en woordvoerder.

jubilarissen

Contactpersoon

Katrijn De Lie

Hr-manager

Banner belgian coast hotels
Proximus
Dyls februari2024
imu - vzw - scholtz
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - obd3
imu - VZW - Maattwerk