Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • VIB en OTM gaan samen verder als Supply Chain Masters!

VIB en OTM gaan samen verder als Supply Chain Masters!

  • 21/12/2020

VIB, de Vereniging voor Inkoop en bedrijfslogistiek en OTM, de Organisatie van Traffic Managers ( Belgian Shippers' Council) kondigen aan dat ze fuseren op 1 januari 2021. De grenzen tussen inkoop, logistiek en supply chain worden steeds vager. Dat vraagt om een organisatie die deze grenzen durft te overschrijden en een netwerk kan bieden op maat van deze nieuwe leefwereld.

Met Supply Chain Masters gaan ze sterkere banden smeden tussen deze verschillende domeinen door ervoor te zorgen dat professionals uit alle hoeken van de supply chain zich kunnen beroepen op elkaars vakkennis en netwerk. Via kwaliteitsvolle en innovatieve kennisdeling, professionele netwerkevents en praktijkgerichte en direct toepasbare opleidingen wil Supply Chain Masters het kenniscentrum en dé partner zijn voor al wie actief is in het domein van inkoop, logistiek en supply chain.

Wat er concreet verandert

Supply Chain Masters communiceert vanaf nu met meer dan 12.000 professionals en heeft een ledennetwerk van meer dan 500 bedrijven. Verder bieden ze vanaf 1 januari toegang tot het Supply Chain Masters content platform waar je up-to-date en kwalitatieve content terugvindt omtrent de end-to-end supply chain. Bovendien worden hun opleidingen, vanaf nu georganiseerd door het opleidingsinstituut 'VIB - a brand of Supply Chain Masters', uitgebreid met nog meer gespecialiseerde opleidingen rond inkoop, logistiek en supply chain. Als kers op de taart zullen hun netwerkevents in een nieuw jasje worden gestoken waardoor ze nog interessanter worden voor de leden en partners. Kortom, samen met hun leden bouwt Supply Chain Masters aan een toekomstgerichte end-to-end supply chain organisatie.

Meer info? www.supplychainmasters.be

AW_Digitalisering
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - recupel
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - recupel
Proximus
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - obd
imu - vzw - headoffice