Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Veronique Van de Water uitgeroepen tot Plato Ambassadeur 2024

Veronique Van de Water uitgeroepen tot Plato Ambassadeur 2024

  • 22/09/2023

Op de Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland in Antwerp Expo is Veronique Van de Water woensdagavond uitgeroepen tot Plato Ambassadeur 2024. In een ware nek-aan-nekrace haalde ze het van onderneemsters Femke Lintelo en Evelien Wulteputte, die eveneens waren genomineerd om het eerstvolgende jaar te fungeren als boegbeeld van Plato, het lerend netwerk van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Begin september was al duidelijk dat een vrouw zaakvoerder Kris Van Ingelgem van Antwerp Golf School zou opvolgen als de nieuwe ambassadeur van Plato. Binnen de werking van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland bestaat dit lerend netwerk al meer dan 30 jaar. Het brengt groepjes van telkens vijftien ondernemers maandelijks samen onder begeleiding van een mentor, om elkaar te coachen en bij te leren van elkaar.

​Om de Plato Ambassadeur 2024 te kunnen uitroepen, liep er tot afgelopen zondagavond een online stemronde. Op twee stemmen na klokte die af op duizend unieke stemmen. Uiteindelijk bleek Veronique Van de Water het net te halen voor Femke Lintelo en Evelien Wulteputte. De nieuwe Plato Ambassadeur is de zaakvoerster van boekhoudkantoor StrateVision.fin uit Aartselaar, dat na drie jaar al kantoren telt in Mechelen, Herentals, Hasselt en Brugge.

​‘Voor deze titel genomineerd worden, was al een eer. Ik ontving berichten van ondernemers uit onverwachte hoek, soms van contacten die ik al even niet meer had gehoord’, reageert de blij verraste onderneemster. ‘Evelien Wulteputte en Femke Lintelo zijn twee toffe dames die ook echte ambassadeurs van het Plato-traject zijn. Ik dank mijn netwerk om zo massaal te stemmen. Ik ben fier dat het me dit heeft gegund en dat ik de titel van Plato Ambassadeur mee naar huis mag nemen. Voor mij blijft het alleszins superinteressant om verhalen en inzichten te mogen uitwisselen, los of daarvan business komt of niet. Dat is nu net waar Plato bij Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland om draait. Wie nog een netwerk zoekt om z’n ei in kwijt te kunnen en ook open staat voor de impact van andere ondernemers, moet zeker aan Plato denken.’

​Het Plato-najaar binnen de Antwerps-Wase Kamer belooft alleszins weer veel goeds. Zo starten er nog vier groepen op rond algemeen management: de groepen Jong Plato en Noord Antwerpen (28 september), Plato XXL (23 november) en Algemeen Management (7 december). Daarnaast schieten ook vier thematische groepen uit de startblokken: Next Generation (11 september), Fashion (7 november), Experten Digitaal (21 november) en Retail (8 december). Geïnteresseerde ondernemers vinden hierover alle info op www.voka.be/ontdek-al-onze-plato-trajecten.

Bekijk alle foto's hieronder.

Zitten de foto's verstopt? Meld je aan of maak een profiel aan op onze website om de foto's te bekijken.

Contactpersonen

An Spooren

Kmo-adviseur

Evy Gordts

Plato-coördinator regio Waasland

Manon Verhaegen

Adviseur dienstverlening KMO’s en familiebedrijven

Ontdek al onze Plato-trajecten

Plato Antwerpen-Waasland