Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Nieuws
 • Verhaert organiseert Innovation Day met interactive demo’s, lezingen en tools om outcome-based innovatie te beheersen

Verhaert organiseert Innovation Day met interactive demo’s, lezingen en tools om outcome-based innovatie te beheersen

 • 10/10/2023

Klanten doen meer dan alleen een product kopen, ze verlangen naar oplossingen die effectief inspelen op hun specifieke behoeften. Hoe kan je anticiperen op deze koopmotieven om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst? Neem deel aan Verhaert's Innovation Day in Kruibeke op 21 november voor interactieve demo's, lezingen en tools. In 5 thematische tracks word je geïnspireerd over de nieuwste innovatiedoorbraken en ontdek hoe je aan de slag gaat met outcome-based oplossingen.

Outcome-based innovatie realiseren

In het verleden streefden bedrijven innovatie na door de productkwaliteit te verbeteren, de betaalbaarheid te vergroten of functies toe te voegen. Om op die manier meer toegevoegde waarde te creëren of beter te kunnen concurreren. Vandaag de dag verleggen steeds meer innovatieleiders de focus naar het verbeteren van klantresultaten en -ervaringen, dit door het product te integreren in nieuwe bedrijfsmodelinnovaties. Dat is waar outcome-based innovatie centraal staat, waar de schijnwerpers verschuiven van het product naar het servicepotentieel of het ondersteunende bedrijfsmodel.

Door te streven naar superieure klantresultaten levert outcome-based innovatie een grotere toegevoegde waarde op dan elk ander type innovatie. Maar hoe vertaalt zich dit in de praktijk? Het gaat om het integreren van nieuwe technologieën, het toepassen van de circulaire economie en het omarmen van product-as-a-service (PaaS) innovatie. Hierbij is het doel om producten te ontwikkelen die hun traditionele rol overstijgen en hun impact op de wereld tijdens het gebruik vergroten.

5 thematische tracks, 10 interactieve demo’s en lezingen

Tijdens Verhaert's Innovation Day ontdek je de magie van outcome-based innovatie, waarbij het perspectief van de klant centraal staat, ondersteund door geavanceerde technologieën. Kies de innovatieonderwerpen die het best aansluiten bij je behoeften uit 5 thematische tracks met diepgaande inzichten, exclusieve demo's en personaliseerbare toolsets.

 • TRACK 1: Fueling the future of robotics & AI
  AI heeft voor een enorme boost gezorgd op het gebied van robotica-innovatie. Dankzij geavanceerde algoritmen en machine learning kunnen robots niet alleen navigeren en interageren met hun omgeving, maar deze ook begrijpen.
 • TRACK 2: Rethinking the use case for value creation
  Je use case herdefiniëren is het ultieme middel om je concurrenten te verslaan. Laat je inspireren door hoe het betrekken van stakeholders je kan helpen bij het creëren van nieuwe bedrijfs- en waardekansen door markt- en gebruikersinzichten.
 • TRACK 3: Riding the product-as-a-service wave
  Hoe kun je in een wereld waar elke dag nieuwe producten en bedrijven opduiken, de relatie met je klanten versterken? Ontdek hoe je met een product-as-a-service bedrijfsmodel een complete oplossing levert in plaats van alleen een fysiek product.
 • TRACK 4: Sustainability driving innovation
  De vraag naar milieuverantwoordelijkheid wordt elke dag sterker. Duurzame innovatie verzekert succes op lange termijn en versterkt je reputatie. Leer hoe je end-to-end holistische oplossingen kan creëren voor een betere wereld.
 • TRACK 5: Cultivating entrepreneurial champions
  Nieuwsgierig naar de nieuwste tools voor innovators om Generative AI te gebruiken in je idee- of validatieproces? Benieuwd naar de populairste product- en projectmanagementtools? Neem een kijkje in de e-cursussen van Verhaert Academy!

Ontdek hoe je outcome-based innovatie onder de knie krijgt tijdens Verhaert's Innovation Day op 21 november! Bekijk de evenementpagina voor meer informatie over het innovatiecongres en hoe je je kan inschrijven voor jouw ideale trackcombinatie.
 

Proximus
imu - vzw - Altez