Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • "Verenigingen zijn de maizena tussen mensen"

"Verenigingen zijn de maizena tussen mensen"

  • 18/10/2019

Maak kennis met Trooper, een online platform, waar je aankopen doet en tegelijk een goed doel of vereniging naar keuze steunt, zonder dat het je iets extra kost. 

Elisabet Lamote: “Wanneer je je aankoop doet via Trooper bij een aangesloten webshop, schenken zij een percent aan de vereniging of het goede doel van jouw keuze. Intussen zijn er al meer dan 200 webshops aangesloten, waaronder Coolblue, Booking.com, bol.com, Collect&Go, Centerparcs, Zeb, AS Adventure en vele anderen. Sinds het ontstaan van Trooper zijn er al meer dan 4.500 verenigingen aangesloten, gebeurden er al meer dan 300.000 aankopen en werd er al meer dan 850.000 euro ingezameld voor verenigingen. Daarbij gaat het niet alleen om erkende verenigingen. Ook feitelijke verenigingen, die geen recht hebben op subsidies, kunnen via Trooper de nodige middelen bekomen. Aansluiten is gratis.”

Hoe zien jullie de toekomst?

Elisabet Lamote: “Wij vinden dat verenigingen de middelen verdienen om hun droom te kunnen realiseren. In de toekomst zouden wij via ons online platform voor alle verenigingen elk jaar voldoende inkomstmiddelen willen voorzien. Zo kunnen we iedereen een plekje geven: groot, klein, jong of oud. Want wij geloven dat verenigingen de maizena tussen mensen zijn.”

imu - vzw - Recupel
imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - DNCM
imu - vzw - obd