Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je

  • 12/02/2024

‘In Hoogstraten verklaarde iedereen me gek’, herinnert Marc Vandersmissen zich lachend. Het was 1983 en als jonge chef toonde Marc grootse ambities. Coöperatie Hoogstraten had hem gevraagd of hij hun jubileumfeest van spijs en drank wilde voorzien. Natuurlijk, antwoordde Marc zelfverzekerd, maar hoe doe je dat: een feest van 4.000 gasten cateren vanuit je moeders achterkeuken? ‘Toestellen had ik amper, dus heb ik zelf au bain-marie-systeem bedacht’, vertelt Marc, die glansrijk in de opdracht slaagde.

Wie kon vermoeden dat vanuit dat keukentje, waar Marc al in 1978 in de potten begon te roeren, een kmo zou ontstaan die vandaag een van de grootste zelfstandige cateraars van Vlaanderen is? Vandersmissen Feestservice is bovendien, na al die jaren, nog steeds een échte familiezaak - en dat merk je. Samen met zijn echtgenote Hilde Verheyen, en beide dochters Tinne en Liesbeth, runt Marc het bedrijf met een stijl die bewondering afdwingt.

‘Ondernemen gaat niet enkel over geld’, legt hij uit. ‘Het gaat over erkenning; de waardering die je krijgt wanneer een klant op het einde van het feest opgetogen komt vertellen hoe geweldig alles verlopen is, hoe lekker hij de gerechten vond. Daar doe je het voor, en daar bouw je op.’ Bovendien draagt Vandersmissen Feestservice respect hoog in het vaandel: naar de eigen medewerkers toe, naar de klanten, de leveranciers én de producten. Integriteit haalt het bij Vandersmissen van het kille zakendoen. En die aanpak werkt. A

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je

Anno 2024 is Vandersmissen Feestservice een vaste en betrouwbare waarde in het Vlaamse cateringlandschap. Als jarenlange partner van onder meer Rock Werchter/Live Nation (vip- en crewcatering), KRC Genk (viprestaurant), en verschillende veldritten (vip) hebben ze een portfolio om U tegen te zeggen. Recentelijk begonnen ze trouwens aan een nieuw hoofdstuk in Turnhout, waar Vandersmissen Feestservice de uitbating van de vernieuwde historische eventlocatie Paterspand binnenhaalde. Ook na 45 jaar zet het bedrijf dus nog grote stappen vooruit, waaruit (berekend) lef en marktkennis blijkt. Die toekomstvisie wordt ondersteund door een dynamisch team dat het bedrijf elke dag vooruitstuwt. Marc en Hilde dragen hun ervaring met volle overtuiging over op de jongere collega’s, aanstormend keukentalent krijgt van hen alle ruimte krijgt om nieuwe, frisse, recepten te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de veranderende tijdgeest. 

Van trouwfeesten tot bedrijfsbarbecues, van klassieke Franse keuken tot streetfood; Vandersmissen Feestservice bereidt het allemaal met de glimlach. Op KRC Genk werken ze samen met sterrenchefs, op Crammerock verzorgen ze niet alleen de vip- maar ook de artistcatering, verschillende multinationals rekenen al jaren op het Hoogstratense bedrijf voor hun personeelsfeesten. Marc, Hilde, Tinne en Liesbeth weten perfect hoe ze een feest tot in de puntjes kunnen uitwerken, want ook voor inrichting en decoratie kunt u bij hen terecht. De lat ligt hoog, het plaatje moet kloppen. Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je. 

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie