Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Van Oirschot wint Voka Lokaal Award voor Kempen West

Van Oirschot wint Voka Lokaal Award voor Kempen West

  • 20/04/2022

Van Oirschot uit Herentals heeft zonet de 'Voka Lokaal Award Kempen West' gekregen. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in materiaal voor ventilatie, centrale verwarming en sanitair. Door de award zijn ze meteen ook genomineerd voor de Voka Prijs Ondernemen 2022 in september. "We zoeken continu nieuwe medewerkers. Deze erkenning kan ons helpen in die zoektocht", zeggen zaakvoerders Ann Van Oirschot en Sven Machielsen.

Het zijn de bestuurders van het ondernemersnetwerk Voka Lokaal Kempen West die Van Oirschot hebben gekozen tot winnaar van hun regio. Ze kijken onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. 

Al sinds 1967 is Van Oirschot actief op de B2B-markt en leveren ze materiaal voor sanitair, centrale verwarming en ventilatie aan professionals. Sinds augustus vorig jaar werken ze vanuit een nieuw magazijn van 21.000 vierkante meter.

Het bedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid. We zijn dan ook heel trots dat andere ondernemers die groei ook zien en dat we van Voka daarvoor een erkenning krijgen.

Ann Van Oirschot en Sven Machielsen, zaakvoerders van Van Oirschot

Bekijk de reactie van zaakvoerders Ann Van Oirschot en Sven Machielsen.

Benieuwd naar het groeiverhaal van dit familiebedrijf en hun nieuwe locatie?

Ann, Sven, dochter Sofie en hun team nodigen je uit om hun onderneming beter te leren kennen en leiden je graag rond in het magazijn van 20.000m² en de kantoren. Natuurlijk heffen we samen het glas op hun award!

Schrijf je in voor het gratis bedrijfsbezoek

Zelf stemmen

De komende twee weken maakt Voka Mechelen-Kempen online de lokale winnaars bekend. Uit deze negen winnaars wordt er uiteindelijk één bedrijf gekozen dat de Prijs Ondernemen wint. Wie er uiteindelijk die begeerde Prijs Ondernemen in de wacht sleept? Dat mag jij mee bepalen: vanaf 2 mei kan je hier stemmen voor jouw favoriete onderneming

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 29 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2022 wordt.

Schrijf je in voor de uitreiking van de Prijs Ondernemen 2022

Meer nieuws

Elep, duurzaamheid gewikkeld in elke envelop
Voka nationaal
Goede zaken

Elep, duurzaamheid gewikkeld in elke envelop

Elep, een toonaangevende speler op het gebied van enveloppen en labels, heeft een duidelijke missie: goede zaken doen, maar nog belangrijker, de zaken goed doen. In een wereld waar duurzaamheid centraal staat, streeft Elep ernaar om 100% duurzame enveloppen en labels te produceren. Deze toewijding weerspiegelt de visie van Yves Peiffer, de gedreven gedelegeerde bestuurder van Elep, die al sinds de jaren 90 actief bezig is met duurzaam ondernemen.

Zakendoen in Saudi-Arabië: culturele inzichten & praktische tips
Voka nationaal
Nieuws

Zakendoen in Saudi-Arabië: culturele inzichten & praktische tips

Saudi-Arabië, met zijn rijke culturele erfgoed en bloeiende economie, biedt kansen voor internationale zakelijke samenwerking. Echter, het navigeren door de zakelijke arena van dit koninkrijk vereist niet alleen een begrip van de gebruikelijke zakelijke praktijken, maar ook kennis van de lokale cultuur en tradities. Ontdek hoe je effectief kunt communiceren en relaties opbouwen in deze dynamische zakelijke omgeving.