Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Van Moer krijgt Trimodal Terminal Brussels in handen

Van Moer krijgt Trimodal Terminal Brussels in handen

  • 12/03/2021

Van Moer Logistics uit Zwijndrecht heeft zijn aanwezigheid in de Brusselse regio danig versterkt, met de overname van Trimodal Terminal Brussels NV.

Deze trimodale terminal beschikt over een oppervlakte van 17.100 vierkante meter, een kade van 235 meter en een spooraansluiting. Deze overname past in de intermodale strategie van Van Moer Logistics, dat volop inzet op de binnenvaart en sinds 2011 verschillende terminals en kaaien uitbaat. Zo baat het als mede-eigenaar de Antwerpse ATO terminal mee uit en is het op de as Antwerpen-Grobbendonk eigenaar van de Dennie Lockefeer Container Terminal. Op de as Antwerpen-Leuven beheert Van Moer Logistics dan weer een terminal in Wilsele en op de as Antwerpen-Brussel heeft het ook al kades op Blue Gate Antwerp en in Bornem en Vilvoorde. Door de nabijheid van deze laatste kade zijn alvast synergieƫn met de pas overgenomen TTB-terminal mogelijk.
In Brussel ziet het bedrijf mogelijkheden in onder andere watergebonden stadsdistributie. TTB kan ook een springplank zijn voor de verdere ontwikkeling van goederenstromen van en naar Walloniƫ. De groep Van Moer telt intussen 1.350 medewerkers, 430 vrachtwagens, 445.000 vierkante meter aan magazijnoppervlakte en 9 binnenschepen.

www.vanmoer.com

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

AW_Digitalisering
imu - vzw - recupel
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - headoffice
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - recupel
imu - vzw - obd
Proximus
Advertentie VanRoey- nov