Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Unikoo lanceert Marketing Summer School

Unikoo lanceert Marketing Summer School

  • 27/07/2021

Full service provider Unikoo lanceert deze zomer de Marketing Summer School. Tijdens negen training sessies doen de in-house marketingexperts van Unikoo de belangrijkste marketingtechnieken uit de doeken, gaande van online adverteren en SEO tot social media management en PR. Het doel? Start-ups, scale-ups en KMO’s begeleiden doorheen het doolhof van moderne marketingmethodes, zodat het voor elke deelnemer duidelijk wordt welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe die kunnen helpen bij de groei van hun bedrijf.

Unikoo biedt bedrijven ondersteuning op vlak van finance & administratie, talentbeheer, marketing & communicatie, digitalisering en grafisch ontwerp. Deze zomer, van 12 augustus tot 9 september legt de full service provider de focus op marketing met de Marketing Summer School: een online, interactieve training van 9 lessen voor zaakvoerders, leidinggevenden en marketing professionals die hun marketingkennis naar een niveau hoger willen tillen.

Tijdens de negen sessies van de Marketing Summer School geven de experten van Unikoo een dieper inzicht in de verschillende hedendaagse marketingtechnieken. De algemene methodologieën worden uitgediept met praktische voorbeelden en live workshops. De lessen zijn opgedeeld in twee modules: één over content marketing en één over performance marketing. Een deelnemer kan zich inschrijven voor één module, of alle negen sessies meepikken voor een volledig beeld op moderne marketing.

Evelien Maes, marketing lead bij Unikoo: ‘Als full-service provider hebben wij veel start-ups, scale-ups of KMO’s in ons klantenportfolio. We merken dat marketing voor hen soms wat abstract is en met alle technologische evoluties zelfs complex. Wanneer wij voor die klanten een marketingstrategie uitwerken en vervolgens implementeren, zien ze het grotere geheel en de effecten  die verschillende technieken kunnen hebben op hun omzet en groei. Dat inzicht willen we nu ook laagdrempeliger aanbieden in de vorm van een Marketing Summer School.’

Maar de Marketing Summer School is niet alleen voor hoger management die door de bomen het bos niet meer zien. Ook marketing- en communicatieprofessionals of diegenen die deze verantwoordelijkheid dragen binnen hun departement, zijn gebaat bij deze initiatie in moderne marketingtechnieken. De marketingwereld evolueert immers snel, dus om mee te zijn en te blijven moet je tijdig je kennis bijschaven.

De onderwerpen

Concreet behandelt de training de volgende onderwerpen:

-    Sessie 1: Hoe bouw je een marketingstrategie uit
-    Sessie 2: De kenmerken van goede contentmarketing
-    Sessie 3: Social media management
-    Sessie 4: Organisch scoren met Google (SEO)
-    Sessie 5: Adverteren op Google (SEA)
-    Sessie 6: Influencer marketing en PR
-    Sessie 7: Traditionele media
-    Sessie 8: Adverteren op sociale media
-    Sessie 9: Marketingdata analyseren en rapporteren

De trainingen zullen online doorgaan, verspreid over vijf weken tussen 12 augustus en 9 september. De focus ligt op het creëren van een marketingstrategie, het delen van kennis, tips en tricks en hands-on uitvoering van de theorie. Inschrijven kan tot 10 augustus via register.unikoo.be/marketing-summer-school

Meer info over Unikoo op www.unikoo.be

Proximus
imu - vzw - salesforce
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
imu - vzw - obd
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - headoffice
imu - vzw - recupel
imu - vzw - recupel
imu - vzw - Recupel
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende