Skip to main content
Map

Unikoo breidt uit naar Limburg

  • 18/10/2021

Fullservice provider Unikoo groeit. Sinds de oprichting in 2017 ging het bedrijf van een handvol werkkrachten naar een team van meer dan 20 vaste medewerkers en breidde haar aanbod uit tot vijf belangrijke ondersteunende diensten voor KMO’s, gaande van administratieve ondersteuning en marketing tot grafisch ontwerp, recruitment en development. Nu kiest het bedrijf voor een volgende stap in haar groei met een geografische uitbreiding naar Limburg dankzij een fusie met het lokale marketingbureau AF.

Zowel Unikoo als AF nemen met deze samenwerking een grote, maar beredeneerde stap. Beiden vertrekken ze immers vanuit een gezamenlijke missie: de klant maximaal ontzorgen en ondersteunen en tegemoetkomen in al haar noden. Zo wil Unikoo met haar geografische nabijheid een meerwaarde bieden voor haar Limburgse klanten. AF wil daarentegen meer services kunnen aanbieden die haar klanten kunnen interesseren en werkt hiervoor graag samen met experten en ondernemers die al bewezen hebben wat ze waard zijn.  

Ine Dullaert, zaakvoerster van Unikoo: “De Limburgse economie heeft het nog nooit zo goed gedaan. In 2019 piekte het aantal startende bedrijven en was de werkloosheidsgraad zelfs lager dan ooit tevoren. Tijdens de coronacrisis heeft de economie natuurlijk overal klappen gekregen, maar desondanks waren er ook in 2020 5% meer starters in de provincie. Something’s cooking in Limburg, en wij willen deel uitmaken van deze succesverhalen.”

1+1=?

Door de fusie zal het Unikoo team weldra nog veel meer groeien. Voor Unikoo Limburg wil het bedrijf op korte termijn opschalen tot 10 vaste werknemers, en ook in het hoofdkantoor van Unikoo staan momenteel nog heel wat vacatures open.

Ann Flipkens, oprichtster van AF: “Unikoo is een jong, bloeiend bedrijf met een erg interessant cross-service model. Het bedrijf en haar experten hebben een bewezen track-record. Onder de vleugels van Unikoo kan ik op grotere schaal ondernemen én ook mijn eigen klanten ondersteuning bieden op andere gebieden dan marketing. En dat met dezelfde spontaniteit en toegankelijkheid die onze beide bedrijven zo hoog in het vaandel dragen.”

Unikoo kiest voor haar Limburgse tak voor de C-Mine in Genk, een prestigieuze hotspot vol creatief en ondernemend talent. Op 4 oktober opent Unikoo Limburg officieel haar deuren.

 

imu - vzw - salesforce
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - headoffice
Advertentie VanRoey- nov
AW_Digitalisering
Proximus
imu - vzw - recupel