Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Umicore medewerkers brachten dit jaar al 23 nieuwe medewerkers aan

Umicore medewerkers brachten dit jaar al 23 nieuwe medewerkers aan

  • 11/09/2023

Umicore is een wereldwijde referentie in circulaire materiaaltechnologie met een uitgebreide expertise op het gebied van materiaalwetenschappen, chemie en metallurgie.

Wereldwijd stellen we zo’n 12.000 medewerkers te werk in meer dan zestig vestigingen. Bij Umicore Olen werken meer dan 1.000 medewerkers in productie, pilotering, onderzoek of ondersteunende diensten. We zijn een belangrijke productiesite voor kobalt, nikkel en germanium én het kennis- en expertisecentrum van Umicore wereldwijd. We zijn gekend als een warm bedrijf dat veel belang hecht aan de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers en onze buren.

Lees meer

Tom Laveren Voka Mechelen-Kempen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Voka na Van Hool: "Regioplan nodig met versterkte ontwrichte zone"

Er is een regioplan nodig om de economische klap op te vangen na het faillissement bij Van Hool. Dat zegt Voka Mechelen-Kempen als reactie op de grote ontslaggolf bij de busbouwer in Lier. "We vragen aan de Vlaamse en federale regering om snel de bestaande ontwrichte zone te verlengen tot 2030. Maar bijkomend een 'ontwrichte zone Plus' te installeren voor de regio rond Lier. Dat houdt in dat bedrijven geen 2 maar 4 jaar lang minder bedrijfsvoorheffing moeten doorstorten", zegt Tom Laveren van Voka Mechelen-Kempen. "Zo versterken we de investeringen én de werkgelegenheid in onze regio."

Inclusie in hart en nieren, of beter gezegd chipolata's en hamburgers
Voka nationaal
Nieuws

Inclusie in hart en nieren, of beter gezegd chipolata's en hamburgers

In het sfeervolle West-Vlaamse Westrozebeke heeft de Belgian Pork Group sinds 1966 zijn hoofdkantoor gevestigd. Hier wordt niet alleen varkensvlees van A tot Z geprepareerd, maar ze omarmen ook inclusie op de werkvloer en beschouwen dit als kernwaarde in het familiebedrijf. Anthony Van Eeckhout, die sinds mei 2020 als Head of People fungeert, neemt ons mee doorheen de diverse aspecten van hun bedrijfscultuur en de voortdurende inspanningen om een inclusieve werkomgeving te creëren en te behouden.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie