Skip to main content
  • Nieuws
  • Ugentec geselecteerd als Rising Star!

Ugentec geselecteerd als Rising Star!

  • 18/11/2016

Alsof de prijzenkast al niet vol genoeg was, is UgenTec uit Hasselt (°2014) nu ook genomineerd voor de Rising Star Award van Deloitte.

Het jonge bedrijf van Wouter Uten en Tom Martens was eerder onder meer winnaar van de prijs voor meest Beloftevolle KMO (Unizo, 2016), de Go Global Verkenningsmissie (2016), de Bryo Startersaward (Voka, 2015), de Slush Conference (Startups.be, 2015), de Zorginnovatie Award (2015) en Flanders Future Bryo (2014).

Nu is UgenTec geselecteerd om samen met negen andere innovatieve en snelgroeiende bedrijven de business te ‘pitchen’ 16 november. Een onafhankelijke jury zal daarna kiezen wie de enige echte Rising Star wordt.


UgenTec is dus hot. De belangstelling voor de software waarmee DNA-stalen 30 keer sneller kunnen onderzocht worden dan met de klassieke technologie, is immens en komt uit alle uithoeken van de wereld.

“We zijn gelukkig met deze nominatie,” aldus CEO Wouter Uten. “Het is geweldig om in de prijzen te vallen, niet alleen voor wat we bereikt hebben, maar ook voor wat we gaan bereiken.”

 

Bron: www.madeinlimburg.be, Kurt Meers, 27 oktober 2016

Contactpersoon

IMU - vzw - Altez
IMU - vzw Remant
IMU - vzw - OBD