Skip to main content
Map
 • Nieuws
 • UCI Cyclo-cross World Cup Maasmechelen

UCI Cyclo-cross World Cup Maasmechelen

 • 14/10/2022

Een unieke kans doet zich voor! De gemeente Maasmechelen mag één van de UCI Wereldbekerwedstrijden veldrijden verwelkomen op zondag 30 oktober 2022. De Terhills-terreinen naast Maasmechelen Village zullen worden omgetoverd tot het strijdterrein voor elite jeugd, vrouwen en mannen veldrijders. Samen met het gemeentebestuur van Maasmechelen zetten wij als Ondernemersclub Maaslandia onze schouders onder de organisatie van een nieuwe traditie in ons Maasland.

Wij verwelkomen de Champions League van het veldrijden waar mannen en vrouwen helden worden. Wout van Aert, Mathieu van der Poel, Julian Alaphilippe, Peter Sagan, Tomas Pidcock, Marianne Vos, Lotte Kopecy, Jolanda Neff en Lucinda Brand. Allemaal hebben ze 1 ding gemeenten namelijk een geschiedenis in het veldrijden.

Een wedstrijd die garant staat voor spektakel van de bovenste plank en spanning tot in de laatste ronde met als blikvanger het adembenemende en magische decor in en rond Maasmechelen. De 100% natuurlijke omloop met hoogteverschillen en modder zorgt ervoor dat zelfs de beste crossers in het veld er hun tanden op stuk bijten. Enkel de grote kampioenen komen hier als eerste over de finishlijn. De combinatie van topsport, ambiance en gezelligheid maakt dat dit hét ontmoetingsmoment is voor elke veldritfan.

Onze Ondernemersclub Maaslandia zal samen met Unizo Maasmechelen de VIP-tent voor haar rekening nemen. Raadpleeg hier de VIP-brochure voor dit sprankelend event. 

Stuur de brochure door naar bevriende ondernemers en schrijf zeker zelf in met jouw bedrijf via de link in de brochure zodat je kan genieten van een korting van 10% via Maaslandia

 

VIP TICKETS RESERVEREN

  Wat je mag verwachten

  Food & Drinks

  • Verwelkoming met bubbels en amuses
  • Stijlvolle lunch in buffetvorm
  • Doorlopend open bar
  • After cross bites 

  Locatie

  • Sfeervolle VIP tent met zicht op de Eisdense schachtblokken 
  • Onmiddellijke toegang tot het parcours
  • Gereserveerde parkeerplaats op wandelafstand van het parcours (1 per 2 VIP tickets) 

  Partnership

  De UCI wereldbeker Maasmechelen is een nieuwe wedstrijd op de veldritkalender en het decor voor de prestigieuze 4de UCI wereldbeker manche op de kalender 2022-2023! 14 wereldbekers verspreid over 8 landen zullen 3 uur lang uitgezonden worden in meer dan 100 landen.

  Partner worden van dit event? U vindt hier alle info terug

  Contactpersoon

  Philippe Reyners

  Adviseur belangenbehartiging

  LI - RECORE