Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Tweeëntwintig ondernemers en managers kiezen voor duurzame groei

Tweeëntwintig ondernemers en managers kiezen voor duurzame groei

  • 25/01/2019

Tweeëntwintig deelnemers starten dit weekend aan MBA Highlights, een exclusieve opleidingsreeks die het beste van bestaande MBA-programma’s bundelt. Een succesformule, want deze editie is helemaal uitverkocht. Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil met het programma bedrijven op duurzame wijze laten groeien.

mba2019

MBA Highlights focust in een reeks van vijf tweedaagse modules op de belangrijkste aspecten van ondernemerschap en management. Dit jaar is de succesvolle opleidingsreeks toe aan haar achtste editie. Ook dit keer wordt er dieper ingegaan op de  belangrijkste aspecten van strategie, marketing, sales, financiën, HR en leiderschap.

Internationale reputatie

Met Solvay Business School of Economics and Management beschikt Voka – KvK Limburg bovendien over een partner met een sterke internationale reputatie.

“De samenwerking met Solvay laat ons toe om een kwalitatief academisch én praktijkgericht programma aan te bieden. Solvay Brussels School of Economics & Management staat hoog in de Europese rankings en garandeert dus hoogwaardige academische insteken, unieke cases en praktijkgetuigenissen”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Ondernemersmix


Dit jaar nemen er tweeëntwintig ondernemers en managers deel aan het traject. Zij zijn werkzaam in verschillende sectoren, wat zorgt voor diverse en interessante ervaringsuitwisseling.

De doelgroep zijn ondernemers met minimaal 5 jaar ervaring die hun onderneming in de toekomst willen laten groeien of leidinggevenden die, met reeds minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, zullen doorgroeien naar een top level managementfunctie. De deelnemers krijgen in dit traject namelijk ook de kans om hun persoonlijke managementvaardigheden onder de loep te nemen en te verbeteren.

Deelnemers MBA Highlights 2019:

Naam Bedrijf
Joey Andries Brouwland
Pascal Arien Flying Masters
Thomas Balis Brouwland
Chris Bergs Antwerps Sportpaleis
Olivier Bisoux Heraeus
Björn Bollingh Crossroad Communications
Katrien Bonneux Bonneux Machinery
Evelien Bonneux Bonneux Racing
Maarten Daemen Kuka Automatisering + Robots
Lieve De Keyser Prebes
Wim Decraemere Limaru
Simon D'huys RDT FinCo
Rudi Ghelen Ecomat
Jean-François Henry Globachem
Caro Knaepen Userfull
Kurt Michiels Lerobel
Alessandra Pitocco Multiplan Internationation
Sam Plessers Bonneux Machinery
Stefaan Reybrouck Globachem
Peggy Sepanski Jaraco
Steven Thielemans Jiffy Packaging
Janna Voeten CheQ

 

Contactpersoon

Ellen Olislagers

Directeur eigenaars-ondernemers