Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Tuinfeest lokt 1.200 ondernemers naar Antwerpse ZOO

Tuinfeest lokt 1.200 ondernemers naar Antwerpse ZOO

  • 25/06/2022

Na een onderbreking van twee jaar heeft Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland vrijdag weer aangeknoopt met de traditie om zijn uitgebreide netwerk van ondernemers op de drempel van de zomer samen te brengen in de Antwerpse ZOO. Voor de editie 2022 van het Tuinfeest zakten maar liefst 1.200 ondernemers af naar het Flamingoplein.

Met onder meer een nocturnewandeling door de inslapende dierentuin, meetingpoints rond haven en internationaal zakendoen en een uitgebreid walkingdinner is het Tuinfeest voor de Antwerps-Wase ondernemersgemeenschap uitgegroeid tot de traditionele afsluiter van het voorjaar. Ook nu weer kwam je tussen het talrijk opgekomen publiek heel wat industriecaptains, nationale politici en andere bekende gezichten tegen.

‘Het is niet bedoeling om harde business te doen hier. Ons Tuinfeest is vooral een fijne ontmoetingsplek voor ondernemers die elkaar eindelijk weer live een fijne zomer kunnen toewensen’, merkt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel op.

Een nieuwigheid dit jaar was de netwerksafari, waarbij ondernemers die elkaar niet kennen, samen een busje konden charteren voor een korte rondrit door de ZOO. Luc Luwel: ‘Zoiets biedt altijd gespreksstof. Op die manier proberen we het netwerken en contacten leggen op een originele manier een duwtje in de rug te geven.‘

Bekijk hier al de foto's

Bekijk hier al de foto's

Bekijk hier de aftermovie

Contactpersoon

Pieter Leuridan

Communicatiemanager

AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan