Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Tryangle aan het roer van Woohoo Unlimited

Tryangle aan het roer van Woohoo Unlimited

  • 10/07/2020

De Belgische onderneming Tryangle neemt het Deense netwerk, Wohoo Inc, rond werkgeluk over en doopt het om tot Woohoo Unlimited. Het bedrijf blijft wereldwijd de expertise, het onderzoek en opleidingen, evenementen en uitwisseling voor professionals rond happiness at work verderzetten. 

Na meer dan 15 jaar internationale expertise in werkgeluk geeft de Deense Chief Happiness Officer de fakkel door aan werkgelukexperten die hij zelf heeft opgeleid en begeleid de voorbije jaren. Daaardoor komt de organisatie Woohoo Inc in de handen van een gloednieuwe joint venture van vier organisaties uit verschillende landen. Woohoo Unlimited, waar het Belgische bedrijf Tryangle deel van uitmaakt, krijgt hiermee een organisatie met wereldfaam in de portefeuille.


Het netwerk van happiness at work professionals strekt zich uit over vier contintenten en telt meer dan 50 actieve partnerbedrijven uit meer dan 30 verschillende landen. Het Woohoo netwerk staat bekend voor zijn ‘evidence based’ aanpak en voor het samenbrengen van praktijkvoorbeelden van uiteenlopende bedrijven die reeds inzetten op werkgeluk. De uitgebreide werkgelukexpertise van de 4 partners worden hier nu aan toegevoegd. Zo wordt België een belangrijke speler op wereldvlak als het op werkgeluk aankomt.


Welzijn en geluk op het werk zijn nog nooit zo belangrijk geweest, zeker nu in tijden van onzekerheid en verandering door de recente coronacrisis.

 

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!
imu - vzw - obd
Proximus
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - Recupel
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - recupel
AW_Digitalisering
imu - vzw - DNCM
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende