Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Trius groeit

  • 01/02/2023

Frank Verjans en Bart Van De Sompel, oprichters en eigenaars van IT-dienstverlener Trius in Genk, hebben hun bedrijf ondergebracht bij de On IT Group.

Bart Vandesompel & Frank Verjans

 

Frank Verjans en Bart Van De Sompel, oprichters en eigenaars van IT-dienstverlener Trius in Genk, hebben hun bedrijf ondergebracht bij de On IT Group. Trius wordt zo de achtste vestiging van On IT, en kan nu zijn diensten in het hele land gaan aanbieden. Frank en Bart blijven aan de kar van Trius trekken, maar nu als mede-aandeelhouder van On IT.

On IT is al langer actief in Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen. Het bedrijf wil sterk uitbreiden en zoekt daarom ervaren partners met een stevige reputatie op de lokale markt. Om in eerste instantie de provincie Limburg af te dekken, werd een overeenkomst bereikt met Trius in Genk. De On IT-groep heeft momenteel 140 personeelsleden en boekt een omzet van 35 miljoen euro.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie