Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Tormans Group nieuwe corporate partner

Tormans Group nieuwe corporate partner

  • 02/01/2020

Tormans Group is een gerenommeerd en onafhankelijk projectsourcings bedrijf met vestigingen in Antwerpen, Evergem, Geel en Mechelen. Met meer dan 20 jaar ervaring richt het bedrijf zich op het detacheren van engineering, technische en administratieve profielen die actief zijn in alle sectoren, zowel in België als in het buitenland. Het uiteindelijke doel? De klant volledig ontzorgen.

Tormans plaatst de meest gekwalificeerde medewerkers en is actief bij meer dan 200 toonaangevende bedrijven. Wij realiseren de meest diverse en uitdagende engineersprojecten en streeft voortdurend naar een langetermijnrelatie.
 
Tormans Group kan terugvallen op een sterk intern team én de expertise, kennis en ervaring van meer dan 350 medewerkers. Tormans Group is een zeer betrouwbare en competente partner in o.a. volgende domeinen: (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voeding, bouw, logistiek, papierindustrie, nucleair en energie. Bij vele multinationals en nationale bedrijven heeft Tormans Group een uitstekende reputatie opgebouwd. Dankzij een uitgebreide databank van getalenteerde topexperts (meer dan 40.000 profielen!) blijft het bedrijf zijn uitstekend serviceniveau verhogen.

Contactpersoon

Maarten Cosijn

Commercieel- & Marketingdirecteur

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!