Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • ‘Teams-work’ tussen Cats & Dogs en 365 Angels

‘Teams-work’ tussen Cats & Dogs en 365 Angels

  • 03/01/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

 

Al ruim 25 jaar lang is het Hasseltse Cats & Dogs de vertrouwde partner van vele bedrijven voor de implementatie en uitrol van clouddiensten en modulaire software. Met een passie voor automatisering en cybersecurity maakt het bedrijf IT-omgevingen klaar voor de toekomst en doet het ondernemingen accelereren.
Vanaf 2024 schakelt Cats & Dogs nog een versnelling hoger! Dit doen ze in samenwerking met 365 Angels, een organisatie die zich richt op het bevorderen van de bereikbaarheid van organisaties op basis van Microsoft Teams. “We gaan voluit voor ‘Teams-work’, waarbij we vanuit Cats & Dogs Azure-infrastructuur optimaliseren en waarbij 365 Angels voor een uitstekende klantenervaring zorgt bij het gebruik van Microsoft Teams”, aldus zaakvoerder Bart Wolfs. “Dankzij deze synergie krijgen eindgebruikers een totaalpakket om de vele troeven van digitaal communiceren en vergaderen te ontdekken. We willen ondernemers en hun stakeholders een maximale digitale bereikbaarheid garanderen.”

www.catsanddogs.com
www.365-angels.com

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie